dimarts, 16 d’octubre del 2012

Sancho Ayala 2on a la cursa de Muntanya 2.0

Sancho,  2on
Diumenge  dia 14 d’octubre a les 10’30h. es va donar la sortida  a la 3ra cursa de Muntanya 2.0 a Castellnou del Bages, amb la participació de 217 inscrits, dels quals 213 van arribar a la meta, la representació del club Fondistes del Solsonès, va recaure en  Sancho Ayala.
Un circuit de 10’800 km.  amb força tobogans per dintre dels boscos de Castellnou del Bages,

Sancho Ayala com sempre va sortir al cap davant de la cursa, darrera de Perico Granadero, que sempre va anar al cap davant  i va repetir triomf amb un temps de 39’30 minuts, seguit de Sancho Ayala  que va escalar una posició respecte a l’any passat.
En tercer lloc va arribar Xavier Torrades amb un temps de 42’02minuts.
En dones la guanyadora, per tercer any consecutiu va ser Silvia Sanchez amb un temps de 47’38 minuts.
Segona va entrar Iolanda Garcia  que també va repetir podi respecte a l’any passat, amb un temps de 50’04  minuts, i  Cristina Millà va entrar en  tercera   posició amb 50’47   minuts.
L’últim atleta ho va fer amb un temps de 1 hora i 24 minuts.