La pilar al podi

Sancho Ayala 2on  a la cursa
Sancho Ayala 2on  a la cursa de l’Oli.
Pilar Bonache 1ra de la categoria

Diumenge dia 18 de gener de 2015 a Les Borges Blanques va tenir lloc la 12na edició de la  Cursa de l’Oli, primera cursa puntuable  a la  Lliga Interclubs Terres de Ponent.
Amb una participació de  800 atletes inscrits, els Fondistes del Solsonès van ser representats per , Sancho Ayala  Josep Alconchel, Jaume Creus i Pilar Bonache.
A les 10 del matí, es va donar la canonada de sortida a la Cursa de l’Oli 2015, sobre una distància de 10’360 metres en un circuit mixt (asfalt i terra).

Sancho Ayala, no va poguer renovar el triomf aconseguit l’any 2011  a Borges.
El nostre atleta es va col·locar al grup capdavanter de la cursa, però ben aviat es va veure que la cursa ja tenia un dominador absolut des de fa 4 anys..
Ricard Pastó (dels Xafatolls)  es va posar al cap davant de la cursa i va marxar tot sol fins  a la meta i amb un temps de 33:58 minuts es va proclamar per 4art any consecutiu campió de la cursa de l’Oli.
Segon va entrar Sancho Ayala   amb un temps de 34:24 minuts.
I tercer va entrar Antonio Carulla  dels Runners Balaguer amb un temps de 34:45 minuts.
Josep Alconchel amb un temps de 51:54 minuts va entrar al lloc 448 de la general.
Jaume Creus amb un temps de 53:29 minuts va entrar al lloc 491 de la general.
Pilar Bonache amb un temps de 1:01h,  va entrar al lloc 670 de la general i 1era de la seva categoria.

La categoria de dones va ser guanyada per Eva Ledesma del Tri-4-40 amb un temps de 39:13 minuts.
Segona va entrar Yolanda Cebrian  del Lleida U.A. amb un temps de 42:05’minuts.
I tercera  va entrar Cristina Sole  del Run Speed Tarraco,  amb un temps de 43:07 minuts

L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 1 hora i 14 minuts.