dimecres, 12 de juny del 2013

Lliga d'Honor d'Atletisme

                                
Sancho Ayala, accedeix a la lliga d’honor de l’atletisme.

Dissabte dia 8 a les pistes d’atletisme de Valladolid  es va disputar la final  d’atletisme per pujar a divisió d’honor.
L’atleta solsoní Sancho Ayala va participar amb el seu club “Hinaco Monzon”  participant en la prova de 3.000 mts, fent un temps de 9’05 minuts.
L’Hinaco Monzon, va quedar  en primer lloc de la final,  accedint per la porta gran a la divisió d’honor, en segon lloc va quedar el club Decatlon Kondi d’Elche, i en tercer lloc va quedar el club de Zamora  Vino de Toro.
L’any vinent el nivell de l’atletisme serà un altre mon, tal com va afirmar el propi Sancho Ayala, ja que davant tindran als millors clubs i atletes d’Espanya i mitja Europa,
L’Hinaco Monzon  que va ser fundat a l’any 1944, no havia estat mai a la divisió d’honor de l’atletisme.

A la lliga d’honor participen els 16 millors clubs d’Espanya, entre ells  hi ha dos representants del territori Català, el F.C. Barcelona i el A.A. Catalunya que van quedar en 2on i 6é lloc respectivament a la lliga d’honor d’atletisme, el campió va tornar a ser el Playas de Castelló.   

Consell d'Esports de Catalunya


Sancho Ayala ,  rep les felicitacions del Primer Secretari d’Esports de Catalunya.

 Dimecres  dia 5  de juny, el Primer Secretari de l’Esport de Catalunya Sr. Ivan Tibau, va rebre en audiència a Sancho Ayala atleta solsoní del Fondistes del Solsonès i Hinaco Monzon,  en reconeixement  als  seus èxits esportius aconseguits al llarg de la seva carrera esportiva i en especial d’aquest any 2013, com esportista veterà.
Sancho Ayala va ser  acompanyat pel Conseller d’Esports del Consell  Comarcal del Solsonès,  Sr.  Josep M. Casafont,  el   Representant Territorial de l’Esport a Lleida  Sr. Josep Ramon Solsona  i de Josep Alconchel president del club Fondistes del Solsonès.  
EL Sr. Ivan Tibau va felicitar  a Sancho Ayala per tots els èxits  i per les marques  aconseguides en 10 km i mitja marató.
També li va  desitjar molta sort als pròxims campionats del mon que tindran lloc a Brasil, en els quals Sancho Ayala participarà  en les proves de 5.000 mts (pista)   i en  cros llarg (8 km),  en  les  dos proves  te series  opcions  de fer-lo força bé.

Exits individual com esportista federat veterà  any  2013
Subcampió de Catalunya de 10 km(31’42, minuts millor marca personal)
Campió de Catalunya de Mitja Marató(1’09’44h millor marca personal) 
Campió d’Espanya de cros (Granollers)
Campió d’Europa de cros(Sant Sebastià)

Campió d’Espanya de 10.000 mts (Monsó)