dimecres, 13 de gener del 2010

XXVII MITJA MARATO DE SITGES

Diumenge dia 10 de gener de 2010 va tenir lloc la XXVII edició de la Mitja Marató de Sitges, amb la participació de 2.500 atletes inscrits, dels quals 2.407 van creuar la línia de meta, entre ells estaven dos atletes dels Fondistes del Solsonès Lluís Villaró i Eduard Bosch.
Aquesta cursa és on la majoria dels atletes comencen l’activitat atlètica.
El recorregut ha tingut variacions respecte als altres anys, s’ha fet més urbà però una mica més lent.
Lluís Villaró amb un temps d’1 hora 25 minuts i 20 segons va entrar al lloc 250 de la general, deixant de manifest que continua avançant.
Eduard Bosch amb un molt bon temps d’1 hora 32 minuts i 17 segons va entrar al lloc 607 de la general.
La cursa va ser guanyada per Jordi Comas amb un temps d’1 hora 7 minuts i 28 segons.
En segon lloc va entrar Marcos Sanza amb un temps d’1 hora 8 minuts i 29 segons.
I en tercer lloc va entrar Toni Bernadó que va entrar amb un temps d’1 hora 8 minuts i 39 segons.
La categoria de dones va ser guanyada per Encarna Nuñez amb un temps d’1 hora 21 minuts i 12 segons.
Segona va entrar Cerasela Pasa amb un temps d’1 hora 22 minuts i 10 segons. I en tercer lloc va entrar Hasna Bahon amb un temps d’1 hora 22 minuts i 34 segons.
L’últim atleta en passar la línia d’arribada ho va fer amb un temps de 2 hores i 32 minuts.