dissabte, 27 de desembre del 2014

32na cursa de l’indiot de Mollerussa

Sancho Ayala,  3r a la cursa de l’Indiot

Divendres  dia 26 de desembre, dia de  Sant Esteve es va disputar a Mollerussa  la  popular  Cursa de l’Indiot, un recorregut   mixt (terra i asfalt) però força ràpid.
El fred i la boira no va ser cap obstacle per que  uns 650 atletes s’aplegaren a la sortida de la popular cursa  de l’Indiot  , un total de 7 curses en les diferents categories i distàncies, la cursa amb més  participants va ser la cursa open  de 8 km. on van participar  uns 500 atletes,  després van córrer els mes menuts.
Amb la participació de 4 atletes del Club Fondistes del Solsonès;
Sancho Ayala,  Josep Alconchel , David i Antonio Lupiañez
Que van participar a la cursa open.
A les 10:30 h es va donar la sortida a la cursa de l’Indiot 2014.
Ivan Espilez va sortir fort  arrossegant a Xavi Garcia, a partir del 2on km  anava tot sol l’Ivan.
Sancho Ayala anava al grup perseguidor  que  poc a poc anava perdent elements, fins que van quedar el Sancho i Alexandre Tàsies, que al final es va decantar a favor del nostre atleta.
La cursa va tornar a ser guanyada per l’atleta del AE EKKE Ivan Espilez amb un temps de 25:25 minuts, segon va entrar Xavi Garcia  atleta del FACVAC de Reus amb un temps de 26:09 minuts.
El tercer lloc i primer de la categoria va ser per Sancho Ayala amb un temps de 26:24 minuts, que va tenir que lluitar durant tota la cursa  amb l’Alexandres Tàsies(26:27)
David Lupiañez va entrar al lloc 83 de la general amb un temps de 33:37 minuts., Josep Alconchel va entrar al lloc 221 de la general amb un temps de 38:36 minuts i Antonio Lupiañez amb un temps de 39:20 minuts, ava entrar al lloc 241 de la general.

En dones la guanyadora va ser l’atleta del CA Igualada   Eva Ribalta, amb  30:09 minuts, segona va ser Rosamari Carulla  de la Guineu, amb 230:26 i  tercera Nuria  Trillo amb 32:41 minuts, del CA Arbeca.
L’últim atleta va fer un temps de 1:1 h.