Cursa de l'Oli 2022

Club Fondistes del Solsonès

Roger Sans i Cristina Sole  guanyadors  de la cursa de l’Oli 2022

Sancho Ayala 4t a la general i 1r de las seva categoria.

Diumenge dia 23 de gener de 2022 a Les Borges Blanques va tenir lloc la 19na edició de la  Cursa de l’Oli, primera cursa puntuable  a la  Lliga Inter clubs Terres de Ponent.

Amb una participació de  300 atletes inscrits,  els Fondistes del Solsonès van ser representats per  Sancho Ayala, i Josep Alconchel, a la cursa de 10 km.
A les 10 del matí, es va donar la canonada de sortida a la Cursa de l’Oli 2022, 10 kms sobre un circuit mixt (asfalt i terra).

La cursa va ser guanyada per  Roger Sans del CA Hospitalet amb un temps de 31:59 minuts.

Roc Bellasatas  del Tri 4.40 va entrar segon amb un temps de 33:30 minuts.

Tercer va entrar Sergi Bertran  del Ekke amb  un temps de 33:34 minuts.

Sancho Ayala amb un temps de 33:51 minuts va entrar  el  5e  de la general i 1r de la seva categoria..

Josep Alconchel amb un temps de 54:56 minuts va entrar al lloc 219 de la general.

La categoria de dones va ser guanyada per l’atleta Cristina Sole, amb un temps de 40:18 minuts.

Segona va entrar Emma Carrera del Tri 4.40  amb  41:22 minuts.

I tercera  va entrar  Anna Artal del Trotallunatics amb un temps de 41:30 minuts

L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 1 hora i 18 minuts.