XI MITJA MARATO DE TERRASSA

Sancho Ayala continua sense baixar dels podis.

Diumenge al matí dia 17 de gener de 2010 , Terrassa va viure la festa de l’atletisme, disputant la seva XIna Mitja Marató de Terrassa, en la qual van prendre la sortida més de 2.100 atletes en la mitja marató, entre els que es trobaven una llarga llista d’atletes de l’èlit nacional com Jose Carlos Hernandez, Rafael Iglesia, Josep M. Granadero, Victor Gonzalo, Benito Ojeda Nacho Caceres...
El Club Fondistes del Solsonès va tenir la representació de Sancho Ayala, Eduard Bosch i Josep Alconchel.
La mitja de Terrassa es una de les més exigents i posa a prova la força dels atletes, alternant llargues pujades amb baixades pronunciades.
el seu recorregut es tot per el nucli urbà de la ciutat de Terrassa, els atletes es veuen obligats a fer molts canvis de ritme.
A les 10’00 h. es va donar la sortida conjunta amb la cursa dels 5 km. en la qual participava uns 600 atletes, amb bona temperatura per la pràctica d’aquest esport.
Sancho Ayala que com sempre va anar de menys a més va tornar a estar entre els millors i amb un temps d’1 hora 14 minuts i 14 segons va entrar al lloc 11 de la general i 1r de la seva categoria.
Eduard Bosch va fer un temps d’1’44’14 h. entrant al lloc 1045 de la general i Josep Alconchel va entrar el 1202 de la general amb un temps d’1’47’12 h.
La prova va ser guanyada per l’atleta canari Jose Carlos Hernandez amb un gran temps d’1 hora 5 minuts i 21 segons, però que no va superar el seu propi record de la prova (1’4’21 h.).
Segon va entrar Rafael Iglesias amb un temps d’1 h. 5 minuts i 42 segons.
I en tercer lloc va entrar Jaume Leiva amb un temps d’1 h 6 minuts i 58 segons.
La classificació de dones va ser guanyada per Hasna Bahon amb un temps d’1 hora 23 minuts i 25 segons, seguida de Rosa Mª Navarro amb un temps d’1 hora 26 minuts i 48 segons. I tercera va entrar Isabel Olivan amb un temps d’1 hora i 26 minuts i 59 segons.

Lliga Internet ChampionChip 2009

Roger Roca, Antonio Sevillano, Sancho Ayala i Meritxell Calduch
Sancho Ayala s’adjudica la ChampionChip 2009
Amb la cursa dels Nassos, va finalitzar l’any i la Lliga d’atletisme de Championchip 2009,
Aquesta lliga inclou 100 curses a tot el territori català, de les que puntuen les 14 millors classificacions, amb 4.123 atletes inscrits ,( tots els que tenen xip groc).
Els tres millors classificats del club Fondistes del Solsonès ; Sancho Ayala , Josep Alconchel i Eduard Bosch amb 2.284 punts, 1.668 punts i 1.322 punts respectivament
A destacar la gran actuació de Sancho Ayala que s’ha classificat el 5é de la general i 1r de la seva categoria.
Josep Alconchel s’ha classificat el 233 de la general i 54 de la seva categoria.
I l’Eduard Bosch s’ha classificat el 544 de la general i 233 de la categoria.
Els lliuraments de premis es van fer dissabte dia 16 de gener a l’hotel Don Candido de Terrassa.