XXIII MITJA MARATO CIUTAT DE BALAGUER

Sancho i en Marc

Els dos campions Sancho i Mª Carmen Auñon

Sancho Ayala, es torna proclamar campió a Balaguer.

Diumenge dia 20 de febrer de 2011 es va disputar la XXIII Mitja Marató Ciutat de Balaguer i la 4a edició de la cursa de 10 km. , amb la participació de Sancho Ayala a la mitja marató, i de Marc Aranda a la cursa de 10 km., com representants dels Fondistes del Solsonès.
A les 10’30 h. amb molta boira, cel tapat i molta fresca, es va donar la sortida als més de 800 atletes participants a les dos curses.
Sancho Ayala que diumenge passat va fer la marató de Sevilla, no volia desgastar-se massa, i va anant controlant les forces, però els seus companys de cursa(Sergi Cases, Pijuan, Ricard Verges..) no pensaven el mateix, ja que tenien al davant el campió de la cursa de l’any passat, el que més curses va guanyar a la Lliga, i líder actual de la Lliga Interclubs de Lleida.
Des de la sortida ja es va formar un grup d’atletes que es van anant distanciant dels altres corredors, fins que van quedar un grup de 6 atletes, entre ells estava Sancho Ayala.
Del grup cap davanter sempre va tibar Ricard Verges de l’Adidas Domingo Catalan , sempre al seu costat i controlant la cursa estava el Sancho.
Anaven passant els kms i al km 10 el grup capdavanter es va reduir a 4 corredors.
A partir del km 15 Sancho Ayala va agafar la responsabilitat de la cursa i va fer una sèrie de canvis de ritme que tant sols en Sergi va aguantar.
Sancho Ayala va aprofitar la pujada del km 19 per fer un altre canvi i va arribar a dalt amb uns segons d’avantatge que va saber mantenir fins al final, però no sense patir ja que el Sergi va lluitar fins l’últim metre.
Sancho Ayala, va tornar a guanyar a Balaguer, amb un temps de 1’12’02h, Segon triomf consecutiu a la Mitja Marató de Balaguer, “desprès d’una setmana de córrer la marató de Sevilla amb 2’40 h.”
El segon lloc va ser per Sergi Cases amb 1’12’18h
I tercer va entrar Josep Mª Pijuan del A.E, Blancafort amb 1’12’32 h.
En dones, la guanyadora sense cap tipus de problemes va serl’atleta del C.N. Martorell
Carmen Auñon amb un temps de 1’23’55h, seguida de Carmen Millan dels Maratonians del Segre, amb 1’30’19h. I Tercera va ser Judit Batalla dels 100x100 Fondistes Tarrega amb 1’32’41h.
La cursa de 10 kms. va ser guanyada per Xavi Tomasa amb 34’53 minuts.
Marc Aranda amb un temps de 38’04 minuts va entrar el 10 de la general i primer de la seva categoria.
En dones la millor va ser Rosa Esparchs amb 37’28 minuts.