grup d'atletes de Solsona
                            Pilar Bonache, Josep Alconchel, Sancho Ayala i Karina Fernandez
                                      Xavi  Tomasa, Sancho Ayala i Jaume Garcia
Imma Gonzalez, Silvia Leal i Montse Colilles
Sancho Ayala i Silvia Leal  s’imposen a la  1ra  cursa  de Clariana del Cardener.
Quatre podis per els fondistes a Clariana

Diumenge  dia 17 de maig de 2015 a les 10 hores es   va donar la sortida  a la 1ra  cursa  de Clariana del Cardener, amb    60  participants inscrits,  mes de la meitat eren atletes de la nostra comarca.
Els Fondistes del Solsonès van estar representats per Sancho Ayala, Josep Alconchel, Karina Fernandez, Pilar Bonache i Joan Freixa.
La cursa  descorre  per camins  de bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10 km, un circuit força ràpid als seus 7 primers kms, a partir d’aquí tot pujada fins la meta.

Sancho Ayala,  dels Fondistes del Solsonès,  va tenir que lluitar de valent  per  aconseguir el triomf  a la primera cursa de Clariana, amb un temps de 36:24 minuts.
El segon lloc va ser per  Xavi Tomasa, del At.Club Barcelona amb  temps de  37:00: minuts. I el tercer lloc va ser per l’atleta del Runners Tarragona Jaume Garcia amb un temps de 40:24 minuts.
Josep Alconchel amb un temps de 54:14 minuts,  va entrar al lloc 36 de la general i 1r de la seva categoria
Joan Freixa va entrar al lloc 59 de la general amb un temps de 1:23h.

En categoria de dones la solsonina del C.E. Solsonès   Silvia Leal  no va tenir cap problema per aconseguir el triomf  amb  un temps de 43:35 minuts.
Segona va entrar la seva companya de club Imma Gonzalez , amb un temps de  52:06 minuts. I tercera va entrar  Montse Colilles  amb 52:31 minuts, tambe del C.E Solsonès.
Karina Fernandez amb un temps de 1:1:44h, va entrar al lloc 46 de la general, 4a dona i primera de la seva categoria.
Pilar Bonache amb un temps de 1:08h, va entrar al lloc 54 de la general  8na dona i primera de la seva categoria.

Un total de 12 podis es va quedar  a la nostra comarca, (8  C.E Solsonès i 4 els Fondistes del Solsonès).