dilluns, 22 de febrer del 2010

XXII MITJA MARATO CIUTAT DE BALAGUER

Sancho Ayala, impecable a Balaguer.

Diumenge dia 21 de febrer de 2010 es va disputar la XXII Mitja Marató Ciutat de Balaguer i la 3ra edició de la cursa de 10 km. , amb la participació de Sancho Ayala i Josep Alconchel a la mitja marató, representant als Fondistes del Solsonès.
A les 10’30 h. amb molt de fred i a punt de ploure(4 gotes) es va donar la sortida als més de 600 atletes participants a les dos curses.
Sancho Ayala sabedor del bon estat de forma que a travessa, va sortir a superar el temps de l’any passat d’1’13’45 h. amb el que va aconseguir entrar al 4t lloc de la general.
Des de la sortida ja es va formar un grup d’atletes que es van anant distanciant dels altres corredors, entre ells estava Sancho Ayala.
Del grup cap davanter sempre va tibar Eric Diaz del Reus, per intentar despenjar als companys del grup.
Sancho Ayala es va col·locar còmodament al segon lloc, fins el km 12 que va fer un fort canvi de ritme que cap dels seus companys el va pogué seguir.
Sancho Ayala amb un temps d’1 hora 11 minuts i 09 segons va aconseguir el triomf de la Mitja Marató de Balaguer, i fent la seva millor marca de sempre.
El segon lloc amb un temps d’1 hora 12 minuts i 07 segons va ser per Josep Mª Pijuan que va superar en la línia de meta a Joan Prats tercer classificat, amb un temps d’1 hora 12 minuts i 08 segons.
Josep Alconchel amb un temps d’1 hora 38 minuts i 46 segons va entrar al lloc 144 de la general, fent la millor marca en aquesta mitja marató.
La classificació de dones va ser guanyada per segon any per Angelina Miró amb un temps d’1 hora i 28 minuts i 03 segons.
La segona va ser Marta Serret amb un temps d’1 hora i 32 minuts i 43 segons, i tercera va ser Cristina Gòmez amb un temps d’1 hora i 35 minuts i 05 segons.

La cursa dels 10 km/s va ser guanyada per Roberto Clavijo amb un temps de 32’41 minuts.
I en categoria de dones la guanyadora va ser Mireia Sosa amb un temps de 37’14 minuts.