Sancho entrant a meta
                                                          Nuria entrant  a meta
                                                             Ricard, Sancho i Lluís
                                              Noemi, Nuria i Toni
Sancho Ayala   i  Nuria Puig    s’imposen a la  7na  cursa  Corriol de Sol.sona.

Diumenge  dia 12 de maig de 2013 a les 10 hores, el  tro del ”trabuc”   va donar la sortida  a la 7na  cursa  Corriol de Solsona, amb   197 participants inscrits,  38 eren corredors  locals, dels quals 15 pertanyen al club Fondistes del Solsonès, han finalitzat la cursa 195 atletes,  l’atleta més jove  11 anys i el més gran 78 anys(1’32h).
La cursa  descorre  per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
El recorregut,  el paisatge i temperatura han estat les perfectes per la pràctica de l’atletisme.
Sancho Ayala,  va sortir  molt fort  ja que al costat tenia a Ricard Pastó(company, que no ha aconseguit guanyar mai, fins avui), imposant un ritme fort en els primers kms,  que tant sols en Ricard va aguantar, fins al km vuit, que en Sancho va aconseguir uns metres, i en Ricard va tenir alguns problemes per seguir el fort ritme.
Sancho Ayala es va presentar tot sol a la línia de meta aconseguint, per quarta vegada consecutiva el triomf d’aquesta cursa, i  una vegada més amb record de la prova,  parant el crono en 35:44 minuts.
Segon va entrar en Ricard Pastó dels Xafatolls amb un temps de 36:20 minuts.
I tercer va entrar Lluís Villaró amb un temps de 38:52 minuts.(amb els entrenaments  arriba els resultats).
El jove Sergi Brau, va entrar el cinquè de la general i primer de la seva categoria amb un magnífic temps de 39:14 minuts.
Xavi Farre va entrar al lloc vuit de la general i 3r de la seva categoria amb un temps de 40:29 minuts.
 En categoria de dones la guanyadora va ser Nuria Puigl  del G6:30, amb  un temps de 45:38 minuts, seguida  per Noemi Homedes  dels Fondistes d’Artesa de Segre, amb un temps de 46:53 minuts.
I tercera va entrar la atleta dels Maratonians del SegreToni Hermoso amb 49:11 minuts.
Imma Gonzalez va entrar la 7na dona i 2na de la seva categoria amb un temps de 50:05
Un total de 5 podis a estat els premis que han obtingut el club dels Fondistes del Solsonès
A destacar que aquest any s’ha fet cursa de nens no competitiva, i ha tingut la participació uns 50 nens entre 5 i 11 anys, que s’ho van passar molt bé.