dimarts, 19 de novembre del 2019

Mitja Marató de Lleida

Sancho Ayala al podi                 Roger Closa entrant a meta

VÍCTOR PUYUELO I MIRIAM ORTIZ, TORNEN A SER ELS GUANYADORS DE LA MITJA MARATÓ DE LLEIDA,

Diumenge dia  17 de novembre, es va disputar la popular mitja marató de Lleida,   amb una participació de  més de 1.500  atletes inscrits.
Sancho Ayala  i  Roger Closa  van ser la representació  del Club Fondistes del Solsonès.
Victor Puyuelo del CA Jaca, Ricard Pastó  dels Xafatolls i Jose Manuel Vieito del Petroni  van tenir una lluita de principi a fi,  que es va resoldre a l’últim km esprintant, del qual va sortir guanyador l’aragonès Victor Puyuelo amb un temps de 1:07:05h.
Ricard Pastó  va creuar la meta 2 segons més tard (1:07:07h)
I el gallec Jose Manuel Vieito va entrar tercer amb un temps de 1:07:31h.
Sancho Ayala amb un temps de 1:15:35h, va entrar al lloc 11 de la general i 1r M50.
Roger Closa amb un temps de 1:39:55h va entrar al lloc 393 de la general.
En dones,  l’atleta del AA Catalunya  Miriam Ortiz  es va imposar amb un temps de 1:16:45h. Segona va entrar  Alicia Perez  del  CA Serrano, amb un temps de 1:17:58h. i tercera va entrar Eva Ledesma del  Tri-4:40 amb 1:19:40h.
 L’últim atleta ho va fer amb 2:25 h.

Pròximes curses
Més informació,  iter5.cat, atletisme.cat, competidor.cat, runedia .com

40na MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL-VILAFRANCA

Josep Alconchel

Oriol Garcia i Maria Pons s’imposen  a la mitja marató  de Vilafranca

Diumenge dia  17 de novembre  es va disputar la popular mitja marató de L’Espirall a Vilafranca del Penedès  , aquest any ha estat la seva 40na  edició,  un total de 1.300 atletes inscrits  a  la mitja marató més antiga de Catalunya, entre ells va estar  Josep Aalconchel  dels Fondistes del Solsonès.
La cursa va ser guanyada per  Oriol Garcia que va entrar a meta amb un temps de 1:11:24 h. Segon va ser  Jorge Garcia amb 1:12:08h.
I el tercer en creuar la meta va ser Toni Pallares amb 1:13:22h.

En dones la guanyadora va ser Maria Pons que es va imposar amb un temps de 1:27:25 h.
Segona va entrar la guanyadora de l’any passat  Jackeline Gomez  amb un temps de 1:28:12h, i tercera va ser  Irene Sanchez, amb un temps de 1:29:56h.
Josep Alconchel amb un temps de 2:10;15h, va entrar al lloc 886 de la general.
                 L’últim atleta ho va fer amb 2:46h.