XXIV MITJA MARATO DE GRANOLLERS

Domini Keniata a la Mitja de Granollers.
Robert Kipkoeh i Joyce Chepkirui s’amporten el trionf a Granollers.
Sancho Ayala entra el 17é
Diumenge dia 7 de febrer es va disputar la popular mitja marató de Granollers, tot un luxe estar a la sortida d’aquesta prova, ja que la REFA la considera la millor mitja marató de l’estat espanyol, per davant de Madrid i la Bohobia-San Sebastia.
Aquest any ha tornat a batre rècord de participació, més de 6.600 atletes van participar en aquest esdeveniment atletic, el Club Fondistes del Solsonès va tenir la presència de 4 dels seus atletes que van tenir molts bons resultats,
Sancho Ayala, Lluís Villaró, Eduard Bosch i Josep Alconchel .
Un recorregut dissenyat per fer bones marques i que van aprofitar Sancho Ayala i Lluís Villaró, per fer marca personal.
Sancho Ayala com sempre conservador i prudent, va començar de menys a més i va aconseguir una excel·lent 17 posició de la general i 5é de la seva categoria, amb un temps d’1 hora 12 minuts i 46 segons, que es la seva millor marca de sempre.
Lluís Villaró volia apropar-se a 1’25 h. i va comptar amb l’Eduard Bosch que li va fer de llebre(quan el va atrapar) i van entrar al llocs 321 i 329 de la general amb uns molts bons temps d’1’24’42 h. i 1’24’11 h. respectivament,
Josep Alconchel per la seva part va entrar al 1973 de la general amb un temps d’ 1 hora 40 minuts i 3 segons.
La cursa va ser guanyada pel keniata Robert Kipkoech que es va imposar amb un esprint final al seu compatriota Erick Kibet que van fer tota la cursa junts fins la meta amb un temps d’1 hora 2 minut i 1 segon tots dos.
I tercer va entrar el campió d’Espanya Chema Martinez amb un temps d’1 hora 3 minuts i 12 segons..
En dones la guanyadora va ser la keniata Joyce Chepkirui amb un temps d’1 hora 12 minuts i 56 segons, es va imposar a la també keniata Monica Jepkoech que va entrar amb un temps 1’13’07 h.
I tercera va ser Azucena Diaz amb un temps d’1’13’12 h.