dijous, 29 de novembre del 2012

MARATÓ I 10KM DE DONOSTI

Santi, Gemma i Marcel

Ja feia temps que em voltava pel cap, però suposo que el fet d’arribar als 42 anys va ser definitiu: volia fer una MARATÓ.
Vaig mirar el calendari de maratons, i una en especial em va fer molta il·lusió, la de Donosti. Una marató amb un ambient excepcional, amb gent omplint els carrers per animar a corredors vinguts d’arreu, un circuit força planer, uns paisatges idíl·lics,...
A part dels 42,195 km, també es fa una cursa de 10 km pel mateix circuit de la marató, així els acompanyants dels maratonians, també poden gaudir del fet de córrer pels carrers de Donosti.
A les 9h sortíem els més de tres mil corredors de la marató. La pluja i una bona temperatura ens van acompanyar durant la cursa. Deu minuts més tard ho feien els corredors dels 10 km, gairebé un miler.
El meu debut maratonià acaba a l’estadi d’Anoeta amb un temps de 3:49:10, un ritme molt còmode els primers 32 km, però mica en mica el cos comença a queixar-se, i és moment d’acabar la cursa com es pugui, encara que s’hagi de parar un parell de cops a descarregar les cames!!
El Marcel i la Gemma van participar als 10 km, amb un temps de 45:16 i 57:45 respectivament.
Tots tres vam disfrutar molt tant de les curses com de l’ambient, i esperem repetir-ho ben aviat!!
Santi Cutié, 3:49:10 i posició 2019
Marcel Coromines, 45:16 i posició 290
Gemma Novelles, 57:45 i posició 652

Agrair a tots els familiars i amics el seu suport, de manera especial a la meva dona.