dilluns, 24 de maig del 2010

5na CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA

Sancho Ayala, no baixa del podi a la capital d’Osona , (5 de 5)
Diumenge dia 23 de maig de 2010 a les 10’00 hores es va donar la sortida a la 5na cursa de Policia de Catalunya, la distància a recórrer son els 10 Km. que separen les ciutats de Manlleu i Vic, el recorregut per asfalt i amb molta calor.
Dels 1000 atletes inscrits, 838 van creuar la línia de meta abans de ser tancada, la representació dels Fondistes del Solsonès van ser Jaume Creus, Josep Alconchel i Sancho Ayala , que un cop més va tornar a pujar al podi, i ja porta cinc podis de cinc edicions, i aquest any aconseguint la seva millor marca en aquesta cursa, amb un bon temps i resultat, malgrat la duresa de la prova i la forta calor.
Sancho Ayala, com sempre va anar al cap davant de la cursa i al final va entrar en un meritori 5e lloc de la general i 2n de la seva categoria amb un temps de 34’26 minuts.
Sancho Ayala es l’únic atleta que ha pujat al podi en les cinc edicions d’aquesta cursa.
Josep Alconchel va entrar al lloc 223 de la general amb un temps de 45’57 minuts.
Jaume Creus va fer un temps de 51’14 minuts, entrant al lloc 468 de la general.
La cursa va ser guanyada amb tota tranquil·litat per Pol Guillen amb un temps de 31’54 minuts.
Segon va entrar Pere Arco, amb un temps de 34’26 minuts. I tercer va entrar Oscar Rodriguez amb 34’09 minuts,
En categories de dones la guanyadora va ser Judit Pla que no va tenir cap problema per imposar-se, amb un temps de 35’18 minuts, la segona va ser Louise Brown amb un temps de 37’36 minuts i la tercera va ser Encarna Nuñez amb un temps de 37’57 minuts.
L’últim atleta va entrar amb 1 hora i 16 minuts.