Sancho Ayala, nou podi a Mollerussa

Els Fondistes abans de la cursa

Mitja Marató de Mollerussa,
Sancho Ayala, podi a Mollerussa.
Diumenge 18 d'octubre a les 10’30 h. del matí es va donar la sortida a una nova edició de la mitja marató de Mollerussa, amb la participació de més de 500 atletes dels quals 495 van creuar la línia d’arribada , entre ells cinc atletes dels Fondistes del Solsonès, Sancho Ayala, Josep Lluís Alonso, Josep Alconchel Miquel Angel i Joan Carles Montaner.
Un circuït en general força pla, la temperatura ideal ja que no va fer gens de calor, peró el vent de front i els ponts elevats van fer que els temps no fosin els desitjats per tots els atletes.
De sortida ja es va veure que l’Omar aniria a fer el rècor de la prova, per aixó va anar a fer la seva cursa, i per ben poc no ho consigueix, ja que es va quedar a tan sol 25 segons.

Sancho Ayala sempre va anar al segon grup capdavanter, arribant el 7e de la general i primer de la seva categoria, amb un temps d’ 1 h. 14 minuts i 10 segons.
En Josep Luís i el Miquel Angel van entrar amb els llocs 194 i 195 de la general respectivament, fent un temps d’1 hora 36 minuts i 7 segons.
Josep Alconchel va entrar al lloc 219 de la general fent un temps d’1’37’38 h.
En Joan Carles va entrar al lloc 224 de la general amb un emps d’1’38’04 h.

La mitja marató va ser guanyada per segon any consecutiu per Omar Oughiz amb un temps d’1 hora 5 minuts i 39 segons, en segon lloc va arribar Sergi Casas amb un temps de 1’11’31 hores i en tercer lloc va va entrar Sergi Rodriguez amb 1’11’56 hores.
En la categoria femenina la guanyadora va ser per segon cop l’Antonieta Cerasela amb un temps d’ 1 hora 22 minuts i 35 segons, segona va entrar Angelina Miró amb 1’25’551 h. I tercera va entrar Mª Angels Menaje amb un temps d’ 1’34’10 h.
L’ùltim corredor ho va fer amb un temps de 2’31 h.