34a CURSA DE L’INDIOT

Sancho Ayala i Josep Alconchel
                                                        Sancho Ayala al podi
Sancho Ayala entra 5e a la cursa de l’Indiot de Mollerussa

Dilluns  dia  26 de desembre  es va disputar la popular cursa de l’Indiot a Mollerussa, aquest any ha estat la seva 34 edició, i  un total de 462  participants han estat els que han creuat la línia de meta, entre ells va estar  Sancho Ayala i Josep Alconchel dels Fondistes del Solsonès.
La cursa constava d’un circuit mixta de 4 km al que es donava 2 voltes,
Victor Puyuelo atleta de l’Atletico Oroel de Jaca, va imposar un ritme força alt que tan sol Ivan Espilez va aguantar fins la primera volta.
Victor Puyuelo va entra guanyador amb un temps de 25:10 minuts.
Seguit d’Ivan Espilez de  l`Ekke amb`un temps de  25:45 minuts.
Tercer va entrar Xavi Garcia Ainsa del Facva d’Andorra amb  26:01 minuts.
I  5é va arribar Sancho Ayala que no es va deixar arrossegar pel fort ritme que es va imposar,   a la primera volta anava al lloc 12e, i fent una segona volta extraordinària  va arribar fins el 5é  lloc de la general i 1r veterà amb un temps de 26:48 minuts.
Josep Alconchel  entrar al lloc 245 de la general amb un temps de 39:58 minuts.

En dones la guanyadora va  ser Yolanda Cebrian del Lleida UA, que va tenir que lluitar fins l’últim metre amb la corredora dels Xafatolls Rosamari Carulla que va entrar segona, amb els temps de 30:39  i 30:41 minuts respectivament.
Tercera va entrar Ruth Guillem, de l’Atletic Barbastro  amb un temps de 33:02 minuts.

L’últim atleta ho va fer amb 56:30 minuts..