CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

Chivetes, Ayala i Torres
                                                          Sancho entrant a meta

Sancho Ayala, es torna a proclamar  campió de Catalunya de 5.000mts.

Diumenge 8 de juny es va  celebrarà el Campionat de Catalunya de Veterans a l'aire lliure individual i de relleus a Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallès.
Es va  realitzar  a doble jornada, començant la matinal a partir de les 9,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores.
Més de mig miler d’atletes catalans participar en aquest campionat autonòmic en lluita per aconseguir el títol català.
El Campionat de Catalunya també pot servir com a preparació del Campionat d'Espanya que se celebrarà del 20 al 22 de juny a Huelva.

L’atleta solsoní  Sancho Ayala va participar  a la prova de 5.000 mts,M45  que va tenir lloc a les 8 de la tarda.
Sancho Ayala es l’actual campió de 5 km en ruta, i tenia tots els numeros per aconseguir el doblet en aquesta distància.
Sancho Ayala, va començar la cursa  tibant del gran grup, a un ritme d 1:12 minuts la volta a la pista de tartan de 400 mts., cap dels altres participants va aguantar el ritme, i l’atleta de l’Hinaco Monzon  va fer en solitari les 12 voltes i mitja,  i amb un temps de 15:27 minuts es va tornar a proclamar Campió de Catalunya dels 5.000 mts
Segon va ser Pedro Chivete del Domingo Catalan  que va entrar amb un temps de 16:32 minuts, i en tercera posició ho va fer Ferran de Torres del Runners Tarragona.
Cal remarcar que Sancho Ayala va ser el més ràpid de tots els participants dels campionat veterà(mes de 35 anys).
D’aquí 15 dies els campionats d’Espanya, en que Sancho Ayala intentarà fer vàries proves,  entre elles la seva distància de sempre 1.500 mts.