Sancho Ayala i Josep Alconchel
                                   Sancho Ayala al podi juntament amb  Chema Martinez

Sancho Ayala  5è  a  Barbastro

Dissabte dia  27 de setembre es va disputar a Barbastro  la popular mitja marató de Somontano.
Amb una participació de 423  atletes inscrits , entre ells estava Chema Martinez, Campió  d’Europa  de 10 km i plata de la marató i en representació del Club Fondistes del Solsonès,   Sancho Ayala i Josep Alconchel
Un recorregut  molt  exigent ,  la calor va fer  que la cursa fos més dura  i va propiciar  molts abandonaments, i grans “pàjares” com la que va agafar Josep Alconchel  a partir del km 14.

Sancho Ayala va arribar entre els millors en aquesta dura cursa, amb un temps d’1:13:36 h, va entrar  al lloc  5é   de la general  i primer de la seva categoria, això va comportar pujar dos vegades al podi i un premi en metàl·lic.
Josep Alconchel va entrar al lloc 312  amb un temps  d’1 hora i 58 minuts, amb “pàjara incorporada).

La cursa va ser guanyada per  Chema Martinez  amb un temps d’1:9:41 h.  Segon va ser Carlos Oriach    amb un temps d’1:11:09 h.
Tercer va ser  Habib Boudi  amb un temps d’1:13:08 h.

En dones la guanyadora va ser Mireia Sosa  amb un temps d’1:24:23h.
Seguida de  Nuria Serra   amb un temps  d’1:24:55 h.
I tercera va ser Raquel Marques   amb  un temps  d’1:32:35 h.