dimarts, 13 de març del 2012

24na MITJA MARATO CIUTAT DE BALAGUER

Sancho Ayala, 2on a la Mitja Marató Ciutat de Balaguer.

Diumenge 11/març/2012 es va disputar la 24na Mitja Marató Ciutat de Balaguer i la 5a edició de la cursa de 10 km. , amb la participació de Sancho Ayala a la mitja marató com representants dels Fondistes del Solsonès.

A les 10’30 h. es va donar la sortida als més de 1.200 atletes participants global a totes les curses.

Sancho Ayala es va adonar ben aviat que guanyar per tercer cop la mitja de Balaguer era bastant improbable, ja que a la línia de sortida estava Abderrahim El Jaafari, atleta que pot fer per sota 1’04’h la mitja marató. guanyador de diverses mitges importants(Salou, Cambrils, Castelldefels..)

i les curses importants de Lleida (Templers, Pujada a la Seu Vella..) una tasca imposible per l’atleta solsoní.

Abderrahim El Jaafari; ho tenia clar guanyar els 300 € de premi per fer rècord de la prova, i des de l’inici de la cursa va marxar sol a ritme de rècord i baixar d’1’05h.

Abderrahim; va creuar la meta amb un temps d’1 hora 4 minuts i 39 segons.

Per darrera Sancho Ayala, guanyava l’altra cursa, entrant segon amb un temps de 1’11’03 h, a 5 segons del seu millor temps de sempre.

Llàstima per que s’ha quedat a un sospir del triplet de la mitja de Balaguer.

I tercer un altre cop, va entrar Josep Mª Pijuan del A.E, Blancafort amb 1’12’32 h.

En dones, la guanyadora sense cap tipus de problemes va ser l’atleta dels Maratonians del Segre Carmen Millan, amb 1’31’54h.

Segona va entrar Ana Maria Castro del A.E. EKKE amb 1’33’47h

I Tercera va ser Montse Magallon amb 1’35’30h.

La cursa de 10 kms. va ser guanyada per Jaume Farre dels Saltarrocs amb 33’32 minuts.

En dones la millor va ser Rosa Mari Carulla amb 43’03 minuts.

L’últim atleta va fer un temps de 1’12 h.

Pròximes curses

18 de març Cursa dels Bombers de Lleida 10 km

25 de març cursa de muntanya de Cardona 10 i 15 km

25 de març cursa de muntanya de Manresa 16’600 km

25 de març Marató de Barcelona

19na Mitja Marató i 5 km de Montornes.

Diumenge dia 11/ març/ 2012, a les 10 del matí es va donar la sortida a la 19na mitja marató i a la 5na cursa de 5 km de Montornès, amb una participació record, més de 5000 atletes inscrits, (4000 a la mitja marató i 1.200 als 5 km.), la sortida com sempre es va fer conjunta a les dos curses, els Fondistes del Solsonès van ser representats per Josep Miquel i David Alconchel, i Maria Bascompte, tots tres van participar a la 5na cursa de 5 km.

En David va fer un temps de 18’24 minuts, entrant al lloc 60 però per temps es va col·locar el 27è de la general(3’41 km) En Josep Miquel va fer un temps de 19’17 minuts entrant al lloc 103, per temps es va col·locar el 36 de la general(3’52 km). I Maria Bascompte va fer un temps de 30’05 minuts entrant al lloc 780, per temps va entrar al lloc 515 de la general.

La cursa de 5 km ha estat guanyada per Alberto Segura del club Domingo Catalan, amb un temps de 15’01 minuts(3’00 km). I en dones la guanyadora ha estat l’atleta del Lleida U.A. Ahlam El Kakdi amb un temps de 18’07 minuts(3’37). (van finalitzar la cursa 1.008 atletes).

La Mitja Marató va tenir els mateixos protagonistes i el mateix desenllaç que l’any passat; “guanyada per Otmane Btaimi amb constant lluita des del començament al final amb Samir Ait , desprès de 21´097 km. la cursa es va decidir com l’any passat, en un emocionant esprint final, amb un temps d’1 hora 6 minuts i 33 segons el primer i 1 hora 6 minuts i 34 segons el segon. (tots dos han baixat un minut el temps de l’any passat.

I tercer ha estat l’atleta del Barcelona Nacho Caceres amb 1’7’22 h.

En la categoria de dones la guanyadora ha estat l’atleta del A.A Catalunya, Hasna Bahon amb 1 hora 19 minuts i 01 segons. Seguida de Teresa Pulido de l’Atletic Running amb 1’20’44 h.

I tercera va entrar Meritxell Bonet del Lleida U.A amb 1’22’47 h.