dimecres, 23 de maig del 2012

XIII Cursa Delta Prat

Sancho Ayala aconsegueix un meritori 4rt lloc  al Prat del Llobregat.
Diumenge dia 20  de maig de 2012 a les 9’00 hores   es va disputar  la XIII Cursa Delta Prat, al Prat del Llobregat,  la distància  10km. sobre un circuit de 5 km  i força pla, al que es donava dos voltes.
Amb una participació de més de 800  atletes inscrits, el club  Fondistes del Solsonès va ser representat per   Sancho Ayala, Lluís Villaró   i Josep Alconchel.
Sancho Ayala  per la marca que registrava  sortia entre els favorits al podi, però  una vegada a la línia de sortida va veure que pujar al podi estava molt car, ja que tenia davant a; Jose Luis Blanco,  Paul  Sie, Benito Ojeda, Sergio Enriquez,, Marco  Antoni Cepeda  i  Andres Acuña entre altres.
Des de la sortida  es va formar un grup capdavanter de 6 atletes (entre ells estava Sancho Ayala)que va anar compacte fins  poc abans del  km 5,   Benito Ojeda i Paul  Sie van protagonitzar una esprintada per endur-se el premi  de  la meta volant,  que es va endur Paul  Sie,  però aquest desgast  ho van pagar tots dos molt car, ja que poc després  va agafar el pes de la cursa Jose Luis Blanco i va posar el grup en fila  d’un, Sancho Ayala anava al mig del grup i no va afluixar, ja que anava a ritme de marca personal.
Jose Luis Blanco va entrar guanyador  amb un temps de 31’28 minuts que representa un nou record de la prova, en segon lloc va entrar  Andres Acuña amb 32’07 minuts, tercer va entrar Marco Antonio Cepeda amb 32’22 minuts, i  pocs segons després va arribar Sancho Ayala que va deixar al darrera a Benito Ojeda i Paul  Sie, i amb un temps de 32’29 minuts (20 segons menys que l’any passat) va entrar en un meritori quart de la general i primer de la seva categoria, Sancho Ayala es va quedar a 3 segons de la seva millor marca personal en ruta.
I si Sancho Ayala està bé, en Lluís Villaro  no  està pitjor,  en un estat de forma ascendent, en que   es qüestió de temps que baixi de 35 minuts els 10 km.
En Lluís, fent  una gran cursa  i amb un temps de 35’22 minuts va entrar entre els “top 10” al  lloc 9 de la general,  es va quedar tant sols a 22 segons de la marca desitjada, que comporta un premi personal.
 Josep Alconchel va entrar al lloc 237 de la general amb un temps de 45’11 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser Hasna Bahom  que es va imposar   amb un temps de  35’47 minuts.
Segona va entrar Louise Brown  amb un temps de 36’32 minuts.
I Tercera  va ser  Carla Bertos   amb  un temps de 40’42’13 minuts.