European Veterans Athletic Indoor Championships

Raouan, Ayala  i   Rybrczyk

Plata,              OR            Bronze

Sancho Ayala, Campió d’Europa a Sant Sebastià.

Sant Sebastià a  estat la seu  dels campionats d’Europa d’atletisme de veterans 2013, els campionats van començar el dia 19 i van finalitzar diumenge dia 24, dia que participava el nostre atleta Sancho Ayala a la prova de cros de 5 km., que  es disputava al hipódrom  de Lasarte.
A les 12’00 h  es va donar la sortida  al  cros de M-45 on participaven més 80 atletes d’arreu d’Europa, entre ells l’atleta  dels  Fondistes del Solsonès  Sancho Ayala, que en aquests campionats,  pels temps que estava aconseguint,  a l’equip espanyol li donaven com uns del favorits al triomf final.
Sancho Ayala es va plantejar aquesta cursa igual que els campionats d’Espanya, no es fiava de ningú, no coneixia els atletes dels altres països i  va a sortir a “tope”  fins al final, i ben aviat va veure que era una cursa calcada als campionats d’Espanya,  tant sol li va seguir una estona  Radouan Ben Arofa (també de l’equip espanyol) fins que Sancho Ayala va anant marxant directe a meta sense ningú per davant, i amb un temps de 16’30 minuts va  creuar la meta proclamant-se “CAMPIÓ D’EUROPA”.
 Segon i subcampió va entrar Radouan Ben Arofa  amb un temps de 16’56 minuts.
I tercer va entrar Jan Rybarczyk de Polonia amb un temps de 16’56 minuts.
Sancho Ayala va pujar dos vegades al podi ja que Espanya va ser campiona també  per equips.

La trajectòria de Sancho Ayala a l’atletisme veterà es senzillament  extraordinari;
20 de gener a Barcelona Subcampió de Catalunya de 10 km en ruta.
3  de març a Montornès Campió de Catalunya de mitja marató.