Campionat de cros per clubs, comunitat d’Aragó.

Sancho Ayala entrant a meta
                                              Club  Hinaco Monzon, Campió d'Aragó

Sancho Ayala  campió d’Aragó amb el seu club.

Diumenge dia 27  de gener  de 2013,  es va disputar els  Campionats d’Aragó de cros individuals i per equips de totes les categories,  més 800 atletes van participar en aquets campionats de cros comunitat d’Aragó.
Sancho Ayala ja va participar la setmana passada als campionats de Catalunya de cros individuals( quedant  subcampió de veterans) i aquest diumenge ha participat als campionats absoluts d’Aragó , amb el seu  club federat  l’Hinaco Monzon,.

El cros es va disputar al Parc “ Miguel Servet” d’Osca, sobre un circuit de terra al  qual tenien que donar 5 voltes, fins completar els 10’560 kms.
A les 9’30h van començar els més menuts i a les 12’30h es va disputar la prova “reina” de sèniors i de clubs, en la qual participava Sancho Ayala.

La cursa va ser guanyada per l’atleta de l’Eritrea Kiflon Siun  nou campió d’Aragó absolut de cros, amb un temps de 31’20 minuts.
Segon i medalla de plata, Antonio Abadia de l’Scorpio amb un temps de 31’37 minuts.
Tercer i medalla de bronze l’atleta del Bikila  David Solis amb 31’59 minuts
Sancho Ayala va entrar al lloc 15 de la general amb un temps de 34’27 minuts.
L’últim atleta va entrar amb un temps de 39’23 minuts, aquesta marca fa veure el bon nivell que havia a la cursa.

Les dones feien 6’420 km, i   la guanyadora va ser Irene Pelayo  del  Pielagos  amb un temps de  23’03 minuts.
Segona va entrar Luisa Larraga  de l’Scorpio amb un temps de 23’16 minuts.
I Tercera  va ser  Alicia Diago d’Atletas 97  amb  24’03 minuts.

Per clubs els guanyadors van ser els atletes de l’Hinaco Monzon que van ficar els seus 6 homes entre els 20 primers. Segon va ser el club de Calatayud i en tercer lloc l’Scorpio.