dimarts, 31 de gener del 2012

13na Mitja Marató de Terrassa



Sancho Ayala entre els millors a la mitja de Terrassa.

Diumenge 29 de gener, s'ha disputat la 13na edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, I de nou s'ha batut el rècord de participació entre les dues proves disputades, la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles de 5 km, amb un total de 3.550 atletes inscrits. (segons l’organització) dels quals 1966 arribats a la mitja marató i 621 a la cursa de 5 km, abans de tancar l’arribada.
Malgrat el fred matinal, no ha impedit la gran participació de públic, que igual que en edicions anteriors, ha estat nombrós durant tot el traçat de la carrera.
Sancho Ayala i Josep Alconchel que han participat a la mitja marató, han estat la representació del club Fondistes del Solsonès.
La sortida de la mitja marató va ser a les 10 h. amb una temperatura molt pròxima als 0 graus, i 5 minuts mes tard van sortir els que participaven a la cursa de 5 km.
Des del primers metres ja es va formar un grup capdavanter amb (Samir, Abderrahim, Caceres, Blanco, Ojeda i altres atletes de primera línia.
Sancho Ayala des de la sortida va anar al segon grup del cap davant i va tornar estar entre els millors, superant inclús atletes del primer grup, i amb un temps de 1’11’45h van entrar el 9é de la general i 3r de la seva categoria.
Josep Alconchel va entrar al lloc 830 de la general amb un temps de 1’38’52 h.
La Mitja Marató de Terrassa, va ser guanyada per Samir Ait, en un esprint final, molt ajustat amb el seu compatriota Abderrahim El Jaafari amb un temps d’1’05’22h tant sols 1 segon més.
El tercer lloc va ser per Nacho Caceres guanyador de l’any passat amb un temps d’1’7’06h.
En dones la guanyadora va ser Jelena Abele amb un temps d’1’18’01h Segona va ser Raquel Parrado amb 1’20’42h i en tercer lloc va entrar Anna Riera amb un temps de 1’26’54h
L’últim atleta en entrar a meta va fer un temps de 2’24 minuts.

La cursa de Memorial Santi Centelles va ser guanyada per Roouane Naur amb 15’41 minuts i en dones per Sandra Asin amb 19’03 minuts.


Pròximes curses
05 de febrer Mitja Marató de Granollers
12 de febrer Mitja Marató Gava-Castelldefels-Gava
12 de febrer cursa de Puigverd i Canicros 10 km.
19 de febrer cursa de Pineda 10 km
26 de febrer Mitja Marató de Barcelona


Més informació Ribera Esports i http://www.atletisme.com/
http://fondistesdelsolsones.blogspot.com/

Lliga Internet ChampionChip 2011

Guanyadors absolutsSancho Ayala 2on lloc a la general de la Championchip,

Tant sol superat per Sergio Enriquez.

Dissabte dia 28 de gener a l’hotel Don Candido de Terrassa es va fer el lliurament de premis als guanyadors de la Championchip 2011.

Sergio Enriquez, , per segon any consecutiu ha estat el guanyador de la Championchip

Sancho Ayala ha finalitzat el 2on de la general i 1r de la seva categoria amb 2.369 punts, superant a l’última cursa a Oscar Rodriguez per tan sols 3 punts.

El Club Fondistes del Solsonès ha finalitzat al lloc 28 de 107 clubs, els altres components dels Fondistes que han aconseguit més puntuació han estat;

Aaron Bosch que ha finalitzat al lloc 102 de la general i el 48 de la seva categoria amb 1.939 punts.

I Josep Alconchel que ha finalitzat al lloc 211 de la general i el 41 de la seva categoria.

En la Championchip han participat 4.161 homes i 666 dones.

La classificació de dones ha estat molt renyida ja que la guanyadora ha estat Yolanda Riera que tant sols per 2 punts ha superat a Inna Lebedieva, i la tercera ha estat Mercè Pérez.