Sancho, Marcel, Josep i Lluís
                                                            Lluís Villaró al podi, 2on categoria
                                                        Sancho Ayala 1r categoria

Sancho Ayala i Lluís Villaró pugen al podi  de Cervera.

Diumenge  dia 8 de setembre a 2/4 de 10  es va disputar  la 13na  edició de la cursa  Ciutat de Cervera , amb la participació de  més de 275 inscrits, dels quals van creuar la línia de meta 258.
La cursa de Cervera es per molts corredors   el començament de la nova temporada.
El recorregut per segon any consecutiu es va fer pels voltants i dintre de la ciutat,  un circuit amb força tobogans, sobre  asfalt  i  una distància de 10 km.
Sancho Ayala, Lluís Villaro, Marcel Coromines i Josep Alconchel   van ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
Sancho Ayala   va sortir al cap davant de la cursa, seguint  el ritme els primers kilòmetres d’Omar Ougzhif i de Sergi Rodriguez, però ben aviat es va donar  que anava una mica forçat i va estimar  més quedar-se al  darrera tot sol, en terra de ningú.
Al km 8 Sancho Ayala es va trobar una cruïlla  en la qual no havia cap control i es va equivocar de direcció,  perdent de vista el recorregut,  quan va tornar al circuit va perdre més de 2 minuts.
Sancho Ayala va entrar el  7e de la general i 1r de la seva categoria amb un temps de 35’35 minuts,
Cal dir  que l’organització va demanar disculpes al Sancho  per que el control  va tenir que marxar.
Lluís Villaró  amb  un temps de 36’06 minuts va entrar  el 8é de la general i 2on de la seva categoria.
Cal remarcar que el  Lluís el dia abans va participar al triatló de Banyoles, ( 1’5 km nedant, 40 km bicicleta i 10 km. corrent) va quedar el 51 de 674 acabats, quedant a 12 minuts del guanyador.
Marcel Coromines va fer un temps de 44’00 minuts quedant al lloc 92 de la general.
Josep Alconchel amb un temps de 48’35 minuts va entrar al lloc 161 de la general.

Sergi Rodríguez i Omar Ougzhif  es van disputar el triomf de la cursa als últims kms, que es va decantar a favor del  Sergi i amb un temps de 31’18 minuts va entrar guanyador de la cursa Ciutat de Cervera 2013.
Segon va ser l’Omar Ougzhil amb un temps de 31’38 minuts.
I  tercer  va entrar  Roger Sans  amb un temps de 33’50 minuts.
En la categoria de dones per segon any consecutiu es va tornar imposar Anna Riera  amb un temps de  40’32 minuts.
Segona va entrar Raquel Marques amb un temps de 41’02  minuts  i  tercera va entrar  Nuria Ribalta    amb 41’36 minuts.
L’últim atleta dels  que van creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 8 minuts.