dilluns, 4 d’octubre del 2021

5na Cursa del Dúgol d’Algerri.

Sancho, Josep, Nerea i David                                           la Nerea i Sancho premiats


Sancho Ayala s’imposa a la cursa d’Algerri, Nerea  Tenorio  3ra en dones.

 Diumenge dia 3 d’octubre, es va  disputar la  5na  cursa d’Algerri.  Uns 100 atletes van participar en aquesta cursa de 10km, amb un recorregut força complicat.

 A les 9’30h,  es va donar  la sortida  a la cursa,  en la qual van  participar Sancho Ayala, David Alconchel, Nerea Tenorio   i Josep Alconchel    representant als  Fondistes del Solsonès.

La cursa no va tenir massa historia pel que fa a la classificació general, ja que Sancho Ayala a partir del km 2 va marxar tot sol, no va donar cap opció als seus perseguidors, i amb un temps de  38:17 minuts va entrar guanyador de la cursa del Dúgol..

Segon  va entrar Juamma Fernandez  del  CA Arcoiris, amb un temps de 38:54 minuts, i en tercer lloc va entrar l’atleta dels Xafatolls  Fran Carrillo amb un temps de 39:45 minuts.

David Alconchel que va fer de llebre a la Nerea,  va entrar al lloc 25 de la general amb un temps de 48:20 minuts i Josep Alconchel amb un temps de 58:18 minuts va entrar al lloc 46 de la general.

 En dones l’atleta d’Alta Run  Rosamari Carulla tampoc va tenir cap problema per imposar.se a les seves companyes de cursa i amb un temps de 42:15 minuts va entrar guanyadora de la cursa. Segona va entrar  Anna Arta  amb un temps de 47:23 minuts. I tercera va entrar   Nerea Tenorio  amb un temps de 48:21 minuts.

L’últim atleta va fer un temps de 1:15 h.

 Pròximes curses

  Més informació,  Iter5.cat, runedia .com, atletisme.cat,