dimarts, 21 de novembre del 2017

MITJA MARATÓ DE LLEIDA

Sancho al podi

Sancho Ayala entra 7e a la mitja marató  de Lleida

Diumenge dia  20 de novembre  es va disputar la popular mitja marató de Lleida, i la cursa de 5 km,  amb una participació de 1001 atletes arribats  a la mitja i 432  a la cursa dels 5 km.
Sancho Ayala  que va participar a la mitja marató, i Romà Guitart que va participar a la de 5 km. van ser els representants del Club Fondistes del Solsonès.
Andres Mico de l’Atletic Albacete, no va donar cap opció als seus rivals dominant la prova de principi al final,  i amb un magnífic temps de 1:07:55 h. va entrar primer i guanyador de la mitja de Lleida 2017.
Segon va entrar Roger Camprubi de l’Atletic Berga, amb un temps de 1:11:32h.
I tercer va entrar l’atleta del Medilast Lleida  Noureddine El Hachoumi amb un temps de 1:12:12h.
I al setè lloc i primer de la seva categoria va entrar  Sancho Ayala amb un temps de 1:13:10 h. Amb aqueta classificació Sancho Ayala es proclama guanyador per segon any consecutiu del circuit de Mitges Maratons de les Terres de Ponent.

En dones la gunayadora va ser l’atleta dels Xafatolls  Mireia Sosa amb un temps de 1:21:49h, segona va entrar Rosamari Carulla del Logiesport-La Guineu, amb un temps de 1:23:01h, i tercera va entrar l’atleta del Clos Pons  Luz Moreno, amb un temps de 1:29:03h.
                 L’últim atleta ho va fer amb 2h i 23 minuts.