23na Cursa del Torró d’Agramunt

l' Albert, Jordi, Pilar i en Pepe abans de sortir.
                                                                  l'Albert al podi
                                                     La Pilar al cap de munt del podi.

Diumenge  dia 14 d’octubre a les 11 h. es va donar la sortida  a la 23na cursa del Torró d’Agramunt,  la cursa de 10’200 kms,  va combinar terra i asfalt,   en la que van prendre la sortida  271 inscrits, dels quals 258 van creuar la línia de meta, entre ells es trobava l’Albert Moliner, Jordi Montaner, Josep Alconchel  i  Pilar Bonache    atletes dels Fondistes del Solsonès,
L’Albert Moliner va sortir al cap davant, aguantant fins que va poguer el ritme que va marcar  Jaume Farré.
 La cursa va ser guanyada per Jaume Farre, amb un temps de 34’51 minuts, segon va entrar Marc Moreno amb 36’05 minuts i tercer l’Albert Moliner amb 36’28 minuts.
Lluís Massana del C.E. Solsones,  va entrar al lloc 40 de la general amb un temps de  41’17 minuts.
Jordi Montaner va entrar poc després al lloc 41 de la general, amb un temps de 41’26 minuts
Josep Alconchel va entrar al lloc 115 de la general amb 46’47 minuts.
La Pilar Bonache amb un temps de 1’02 h. va entrar al lloc 252 i primera de la seva categoria.
En dones la guanyadora va ser Noemi Moreno amb un temps de  41’36 minuts.
Segona va ser  Rosamari Carulla, amb un temps de 41’45 minuts.