dimarts, 23 de març del 2010

10na Cursa de Fons d’Almacelles

Sancho Ayala, 2on a la cursa d’Almacelles.
Diumenge 21 de març a les 10’00 h. es va donar la sortida a la 10na cursa de fons d’Almacelles.
Una cursa força dura amb continus girs.
Amb la participació de més de 200 atletes, Sancho Ayala va ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
Sancho Ayala es va situar al cap davant, juntament amb Carlos Oriach que eren els homes forts de la cursa, tots dos van marxar fins els km. 3 que Sancho Ayala es va anant despenjant d’Oriach, que va entrar guanyador amb un temps de 32’34 minuts segon va entrar Sancho Ayala amb un temps de 33’39 minuts, i tercer va ser Josep Gardenyes amb un temps de 35’05 minuts.
En la categoria de dones la guanyadora va ser Angelina Miró amb un temps de 41’48 minuts
Segona va entrar Betsabe Cabrero amb un temps de 44’19 minuts i tercera va entrar Judith Batalla amb 45’42 minuts.
L’últim atleta que va creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 12 minuts.

Pròximes Curses

28 de març Mitja Marató i 10 km. de la Calçotada (Valls)
28 de març Mitja Marató de Montornes
28 de març Cursa de Muntanya de Manresa 19’500 km.
5 d’abril Cursa de Fons de Canovelles 15 km.
11d’abril Cursa de Fons de Parets 10 km
18 d’abril Cursa de Muntanya Alta Segarra 24 km (Sanaüja)
25 d’abril Mitja Marató de Lleida
25 d’abril Pujada a Vallhonesta 13’6 km (Sant Vicenç )

XXVIII Mitja Marató de l’Anoia i 10 Km. Ciutat d’Igualada 2010

Podi per Pilar Bonache a Igualada.

Diumenge dia 21 de març de 2010 a Igualada, va tenir lloc una nova edició de la Mitja Marató i els 10 quilòmetres de l’Anoia, amb la participació d’uns 500 atletes, els Fondistes del Solsonès-Prosetel van ser representats per , Eduard Bosch en la mitja marató, Jaume Creus, Pilar Bonache i Nuria Reig , ho van fer als 10 quilòmetres.
A les 10 del matí, es va donar la sortida conjunta a les dos curses.
La mitja marató va ser guanyada per Jose Manuel Granadero amb un temps 1’13’17 h. En segon lloc va entrar Sergi Casas amb 1’15’28 h. I el tercer lloc va ser per Antonio Sevillano amb 1’18’47 h.
L’Eduard Bosch amb un temps de 1’23’47 minuts va entrar al lloc 14 de la general.
La categoria de dones va ser guanyada per Hassna Bahom amb un temps de 1’27’04 h. Segona va ser Isabel Abril amb un temps de 1’40’53 h.
I en tercer lloc va entrar Laura Sanchez amb un temps de 1’41’05 h.
L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 2’24 h.
En la cursa dels 10 km. el guanyador va ser Otmane Btaimi amb un temps 30’52 minuts. I Noemi Moreno va ser la guanyadora en la categoria de dones amb 40’49 minuts.
Jaume Creus va fer un temps de 49’51 minuts entrant al lloc 152 de la general.
Pilar Bonache I Nuria Reig que van fer tota la cursa juntes van fer un temps de 59’44 i 1’0’7 h. entrant als llocs 236 i 239 de la general i 3ra i 4rta de la categoria respectivament.