diumenge, 12 de juny del 2016

Cursa dels Templers

                                                          Sancho Ayala al podi
                   

Sancho Ayala, s’emporta la cursa dels Templers.


Dissabte  11 de juny a les  8:30h de la tarda,  es va donar la sortida a la desena  edició de la cursa dels Templers a Lleida.  
Amb nou recorregut,  per afectar menys el trànsit de vehicles,   el recorregut ; sortida del  Castell de Gardeny, i desprès de fer un recorregut urbá per la part alta de Lleida es torna a pujar al Castell.
Dels  més de 600 atletes inscrits,   565  van creuar  la meta, entre ells Sancho Ayala i Josep Alconchel  dels  Fondistes del Solsonès.
Des de la sortida Sancho Ayala va agafar el pes de la cursa, imprimint un ritme fort als primers quilometres,  a partir del km 3 ja va anar tot sol fins la pujada dels Templers.
Sancho Ayala amb un temps de 34:02 minuts va entrar guanyador de la 10na edició de la Cursa dels Templers, una de les últimes grans curses de Lleida que li faltava per guanyar.
Segon va entrar el jove atleta de l’Atletica Arbeca Roger Estradé amb un temps de 36:23 minuts.
I tercer va ser Gerard Lopez del AE  Ekke amb 36:35 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc  307 de la general,  amb un temps de 51:50 minuts.
En  dones  va tornar repetir  l’atleta del  TRI-4.40  Meritxell Bonet amb un temps de 41:00 minuts, segona va entrar  l’atleta del Corre i Vola  Luz Moreno  amb un temps de 43:09  minuts. I tercera  va ser Elisa Lladós   amb un temps de 44:14 minuts.
L’últim atleta va fer amb un temps d’1 hora i 10 minuts.

Próximes curses;   


Informació,  www.atletisme.co   i  www.runedia.com