31a cursa de l’indiot de Mollerussa

Sancho Ayala, recollint l'Indiot
                                                        "pavo al "wüiski"

Sancho Ayala,  s’emporta l’Indiot  a  Solsona.
Dijous  dia 26 de desembre, dia de  Sant Esteve es va disputar a Mollerussa  la  popular  Cursa de l’Indiot,
El fred no va ser cap obstacle per que més de 800 atletes s’aplegaren a la sortida de la popular cursa  de l’Indiot , un total de 7 curses en les diferents categories i distàncies, la cursa que va aplegar més  participants va ser la cursa de  8 km.  un circuit de 4 km al que es donava 2 voltes, el recorregut força ràpid,  combinava  terra i asfalt.
Amb la participació de 3 atletes del Club Fondistes del Solsonès;
Sancho Ayala,  Lluís Villaró,  i Josep Alconchel.

Sancho Ayala va anar sempre al  cap  de la cursa, seguint el ritme de l’Antoni Carulla,   ben aviat anaven tots dos sols, fins al km 4,  que el Sancho es va anant distanciant i  amb un temps de 26’01 minuts, va  creuar la meta  com guanyador de la cursa de l’Indiot 2013.
Segon va ser  Antoni Carulla   amb un temps de 26’36 minuts,   i tercer va ser Josep Mª Pijuan amb 26’39 minuts.
Lluís Villaró va entrar al lloc 11 de la general amb un temps de 28’52 minuts
I Josep Alconchel va entrar al lloc 204 de la general amb un temps de 37’41.

En dones la guanyadora va ser Nuria Ribalta  amb 33’10 minuts, segona va ser Nuria Esteve amb 34’28 i  tercera Mireia Martí amb 34’54.
L’últim atleta va fer un temps de 58 minuts.