Sancho campio de Catalunya de mitja marató de veterans.

Sancho Ayala entran a meta

Josep Alconchel entrant a meta (5.900)

Sancho Ayala, Campió de Catalunya de Mitja Marató.

Diumenge dia 3  de març a Montornès, es van disputar els campionats de Catalunya absoluts i veterans de Mitja Marató, conjuntament a la mitja de Montornès i la cursa popular de 5 km.
Sancho Ayala i Josep Alconchel van ser la representació dels Fondistes del Solsonès i Hinaco Monzon.
Sancho Ayala  va participar als campionats de Catalunya de Mitja Marató absoluts i veterans i Josep Alconchel a la cursa de 5 km.
Sancho Ayala portava l’etiqueta d’uns dels favorits ja que venia de proclamar-se subcampió dels 10 km en ruta categoria veterans
A les 10h van donar la sortida a  les dos curses.
En la cursa de 5 km (5’900)  van passar per línia de meta abans de tancar-la 1.119 atletes, sent el més ràpid  Jose Luis Blanco  en homes, amb un temps de 17’58 minuts,   i   Loida Reyes en dones amb 21’56 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 84 de la general amb un temps de 27’40 minuts.

A la  mitja marató  al cap davant es van formar dos grups, el primer, els homes forts que lluitaven pel triomf i el campionat de Catalunya absolut.  I el segon grup al qual  anava  Sancho Ayala,
Fins a mitja cursa tot anava igual però a partir del  km 12  per davant es van començar a quedar gent.
Adrià Garcia (independent) va entrar guanyador i nou campió de Catalunya de mitja marató amb un temps de 1’06’17h.
Segon  va ser  Ait Bouychamane amb 1´07’42h de la  U. País Basc
Tercer va entrar el campió de l’any passat  Marc Roig  del C.A. Laietana, amb un temps de 1’47’47 h, Quart va entrar Marcos Sanza  amb 1’07’50h del  Valls d’Andorra.
Cinquè va ser Abderraman Ait  amb 1’07’54h del Runnerswolrd.
Sisè   va entrar Jordi Comas  amb 1’08’33h del Bikila.
I   Sancho Ayala  que com sempre va anar de menys a més i deixant un a un als seus companys de grup, amb uns 5 km últims “extraordinaris” va entrar al lloc 7é absolut de Catalunya i Campió de Catalunya de veterans més de 45 anys, amb el seu millor temps de sempre en una mitja marató 1 h 09 minuts i 44 segons.
Sancho Ayala ha posat molt alt el llistó de ser  el  millor atleta solsoní  de mig.fons i fons tant en pista com en ruta.
FELICITATS ! Sancho,

En dones la nova  campiona de Catalunya va ser Hasna Bahom amb un temps de 1’20’22h del La Sansi, segona va entrar la seva companya de club Ouafa Hamani amb 1’20’22h.
I tercera va ser Carmen Auñon amb un temps de 1’22’38h, de l’Unió Colomenca.
L’atleta  3.219  va fer  un temps de 2’38h.