dilluns, 15 de juliol del 2013

Campionat d’Espanya d’Atletisme Veterà

Sancho Ayala, Nou Campió d’Espanya de 5.000mt.

Vitoria-Gasteiz  ha estat  la ciutat on s’han celebrat els campionats d’Espanya d’Atletisme  veterà. Els campionats es van disputar   els dies 12, 13  i  14 de juliol, a les pistes d’atletisme de Mendizorrotza (Vitòria).
Com actual campió d’Espanya i d’Europa de 10.000 i cros respectivament, Sancho Ayala  sortia amb molta pressió, que va desaparèixer un cop es va  donar la sortida a la cursa de 5.000 mts.
A les 20’55 h, del dia 12 de juliol amb pluja i vent, Sancho Ayala, feia front  un altre repte dels campionats d’Espanya d’atletisme Veterà,  la prova de 5.000 mts,  sobre la pista de 400m.  a la qual es tenia que donar 12  voltes i mitja.
Sancho Ayala  va sortir fort,  marcant un ritme elevat i posant  els 16 atletes participants en fila d’un des dels primers metres, fins al km 3  ja anaven un grup de tres que es van repartir les medalles, a partir d’aquí Sancho Ayala es va anant distanciant dels seus perseguidors amb autoritat.
Sancho Ayala va entrar a  meta  amb un temps de 15:30 minuts,  com nou campió d’Espanya  i medalla d’or  de 5.000 metres.
El segon classificat i medalla de plata,  va ser  M. Angel Fernandez  del Camp-Laredo-Verdemar de Cantàbria amb un temps de 15:57 minuts.
Tercer i medalla de bronze va entrar J. Maria Rodriguez del CAPOL de Madrid  amb un temps de 16:06 minuts.