dilluns, 28 de setembre del 2009

XVII MITJA MARATO RUTA VINO SOMONTANO

Sancho Ayala 21è a Barbastro

Dissabte dia 26 de setembre es va disputar a Barbastro la popular mitja marató de Somontano.
Amb una participació rècord, més de 1000 atletes inscrits , entre ells estava Martin Fiz, Campió d’Europa i del Mon de Marató i en representació del Club Fondistes del Solsonès, Sancho Ayala i Josep Alconchel
Un recorregut molt exigent , que la calor va fer la cursa més dura i va propiciar molts abandonaments.
Sancho Ayala va arribar al lloc 22 de la general amb un temps d’ 1’20’50 h.
Josep Alconchel va entrar amb un temps d’1 hora i 43 minuts.
La cursa va ser guanyada per Abderahman Chmaiti amb un temps d’1 hora 9 minuts i 29 segons, seguit pel seu compatriota Mohamed Said amb un temps 1’09’48 h. i tercer va ser Martin Fiz amb 1’09’58 h.
En dones la guanyadora va ser Mª Angeles Tetuan amb un temps d’1 hora 26 minuts i 39 segons, seguida d'Angela Miró amb un temps d’1 hora 27 minuts. I tercera va ser Meritxell Bonet amb un temps d’1 hora 27 minuts i 48 segons.
L’últim atleta ho va fer amb 2 hores i 25 minuts.

Cursa de la Mercè 2009

"El passat dia 20 de setembre, es va disputar la 31ena edició de la Cursa de la Mercè, en total 10 km de recorregut pels carrers de de la ciutat de Barcelona.A la prova d'entre els 10.800 participants, hi participaren tres atletes del club Fondistes del Solsonès, en Jordi Montaner que finalitzà en la 543ena posició de la general, amb un temps de 41' 01"; en Sergi Brau que amb tan sol 13 anys va fer un temps extraordinari de 41’05 minuts entrant al lloc 516 de la general i en Jaume Creus, que en el seu debut a la prova, acabà en una meritòria 4.298ena posició de la general, amb un temps de 52' 17". Cal destacar que el podi masculí va estar ocupat per tres atletes d'origen africà, amb un temps d'escassament 30' i 7" per al guanyador, Ilias Fifa i que la guanyadora femenina, va ser la també africana Hasna Bahom amb un temps de 36' 37".