Volta a l’estany d’Ivars

Alconchel, Merino, Ayala i Guitart
                                        Josep M Castelló, Sancho Ayala  i Eudald Carreras

Sancho Ayala  i  Rosamari Carulla s’imposen  a  la Volta a l’Estany d’Ivars

Diumenge dia 12  de novembre  a les 10’30 h es va disputar la 9na  edició de la volta a l’Estany d’Ivars.
La cursa consta de dos recorreguts, una volta a l’estany de 10 km i un altre de mitja volta de 5 km. La sortida es simultània per les dos curses. Per la cursa  de 5 km el punt de sortida va ser  al pàrquing de l’estany , on prèviament els atletes van ser traslladats amb autocars, i per la cursa de 10 km la sortida va ser al passeig Felip Rodes, davant l’Ajuntament  d’Ivars.
La meta  per les dos curses  estava situada davant l’Ajuntament.
La participació solsonina va ser representada per; Sancho Ayala, Daniel Merino, Romà Guitart i Josep Alconchel, tots quatre van fer la volta complerta.
A la cursa de 10 km van finalitzar uns 300  atletes  i a la cursa de 5 km  170.
La cursa va ser guanyada per tercera vegada per l’atleta solsoní Sancho Ayala, que als primers quilòmetres va imposar un ritme fort i va marxar tot sol fins creuar la meta en solitari, amb un temps de 33:51 minuts.
Segon va ser l’atleta dels Xafatolls  Josep M. Castelló amb un temps de 34:45 minuts. I tercer va entrar la jove promesa Eudald Carreras del Tarragona Runners, que va pagar l’esforç d’intentar seguir a Sancho Ayala els primers quilòmetres,  i amb un temps de 35:16 minuts es va col·locar al tercer graó del podi.
Daniel Merino amb un temps de 42:30 minuts va entrar al lloc 56 de la general.
Romà Guitart va entrar al lloc 98 de la general amb un temps de 44:39 minuts i Josep Alconchel amb 50;58 va entrar al lloc 192 de la general.
En  categoria de dones  la guanyadora per quarta vegada  consecutiva va ser  Rosamari Carulla  de la Guineu amb un temps  38:55 minuts, seguida de Cristina Fargas  del Facva   amb un temps de 41:14 minuts i tercera va entrà Nuria Duch  del  M.Tibike Lleida  amb 41:17 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1:17 h.

La cursa de 5 km va ser  guanyada  per Sergi Nunes    en homes amb un temps de 17:34 minuts i per Laura Gomez   en dones amb 19:45 minuts.