Jordi, Jaume i Marcel

Angel,Sandra,Cris, Meri i Merce

Chema Martinez , primer espanyol que guanya aquesta cursa.
Judit Pla  repeteix triomf en  dones.

El diumenge 21 d'abril es va celebrar una nova edició de la Cursa dels Bombers de Barcelona. Més de 27.000 atletes inscrits ompliren els carrers de la ciutat comtal  en una matinal assolellada però amb una temperatura de 17 graus, ideal per a fer bona marca.
La cursa, que l'any passat va estar entre les 3 millors de l'estat espanyol, tot i la bona organització d'enguany, ha ultrapassat la quantitat d'atletes que pot absorbir el circuit. Es va guardar un minut de silenci per les víctimes de l'atemptat a la marató de Boston.
Els Fondistes del Solsonès van estar representats per quatre corredors. En Jordi Montaner Reig va batre la seva marca amb un molt bon temps de 40.35 i el lloc 1278 de la general. En Marcel Coromines Rierola va acabar en 44.01 al lloc 3167.  En Jaume Creus Vantolra, amb problemes al turmell, va marcar un temps de 50.49 al lloc 9.950 de la general, i  la Meri Martin  amb un temps de 51.43 minuts va entrar al lloc 10.932 de la general.
També van participar Angel Jorba amb un temps de 55.06 va entrar al lloc 14.420, Sandra Riu va fer un temps de 58.03 entrant al lloc 17.505, Cristina Bollo va entrar al lloc 17.851 amb un temps de 58.57, i Merce Gilabert va entrar al lloc 19.287 amb un temps de 1’0.51 h.,  “ una fantastica experiencia  amb moltes ganes de repetir”

La cursa va ser  guanyada   per primera vegada per  un espanyol, des del seu inici a l’any 1999,
Chema Martinez,  va ser el  més ràpid en finalitzar els 10 km de la cursa  amb un temps de 29’48 minuts, segon va entrar Jaoauad Oumellal que va entrar amb un temps de 29’55 minuts i  tercer va ser Marcos Sanza  amb un temps de 30’23 minuts.
La categoria de dones  va ser  guanyada  per segon any consecutiu per la catalana   Judit  Pla (tres vegades campiona d’Espanya de 5 km.)amb un temps de 33’09  minuts, seguida una altra vegada de la seva companya de club  Lidia Rodriguez    amb 33’45 minuts i  tercera va entrar Blanca Fernandez amb 35’47 minuts.