2na CURSA BARCELONISTA-SANT JOAN DE VILATORRA

Maria Massana, segona classificada sub-23
                                                  Lluís Villaro, 4t a la general i 1r categoria
                                                           Pilar Bonache 3ra Master-50

Sancho Ayala 2on, David Martinez 1r,  Marc Valdes 3r

Quatre podis per els atletes dels Fondistes del Solsonès a Sant Joan de Vilatorrada.

Diumenge  dia  6  d’abril  de 2014  a les 10h  del matí, es va donar la sortida a la 2n cursa Barcelonista de Sant Joan de Vilatorrada,  un circuit força ràpid  de 5 km al que es donava dos voltes.
Amb un total de 260 atletes inscrits dels quals 252 van creuar la meta,  entre ells van estar; Sancho Ayala, Lluís Villaró, Lluís Massana,  David Lupiañez,  Josep Alconchel, Angel Jorba, Maria Massana i Pilar Bonache, atletes dels Fondistes del Solsonès,
Sancho Ayala, que va  ser convidat per l’organització, es va provar de cara als pròxims campionats d’Espanya de 10 km,  a Monsó.
La cursa va ser guanyada per David Martinez del C.A Manresa amb un temps de 31:23 minuts.
En segon lloc amb un temps de 31:56 minuts va entra Sancho Ayala  dels Fondistes del Solsonès, un temps que dona moltes opcions de medalla als campionats d’Espanya.
Tercer va entrar l’atleta del A. C. Barcelona  Marc Valdes  amb un temps de 34:13 minuts.
I en quarta posició i primer de la  categoria, va entrar Lluís Villaró  amb un temps de 34:44 minuts, que va  aprofitar  el seu bon estat de forma i la seva punta de velocitat als últims  quilometres, per imposar-se  al grup perseguidor  de 5 atletes.
Lluís Massana va entrar al lloc 36 de la general amb un temps de 39:27 minuts.
David Lupiañez va entrar al lloc 98 de la general amb un temps de 43:08 minuts.
Josep Alconchel va fer un temps de 47:13 minuts, entrant r  al lloc  144 de la general.
Angel Jorba va fer un temps de 50:49 minuts, entrant al lloc 188 de la general.
La categoria de dones  va ser  guanyada  per  Monik Muñiz  del  C.A. Berga, amb un temps de 40:38 minuts, seguida de  Yolanda Ruiz del Domingo Catalan, amb 41:58 minuts i tercera va entrar  Sandra Martinez  del CN Terrassa amb un temps de 42:30 minuts.
Maria Massana  (14 anys) amb un temps de 51:01 minuts, va quedar 2na de la  categoria sub-23.
I Pilar Bonache amb un temps de 59:27 minuts va entrar 3ra de master-50.

L’últim atleta va fer un temps d’1 hora i 6 minuts.