diumenge, 23 de gener del 2011

LLIGA D’INTERCLUBS TERRES DE PONENT 2010


David 3r de la categoria M1

Josep Alconchel 2on de la categoria M4

Sancho Ayala, per segon any consecutiu,
es torna a proclama Campió a la lliga d’Interclubs.

Dissabte 22 de gener, a l’hotel Sant Roc de Solsona, es va fer el lliurament dels premis als millors atletes de la lliga d’Interclubs Terres de Ponent 2010.
Aquesta lliga està formada per la majoria de les curses que es fan a la nostra terra, (entre elles la cursa Corriol de Solsona,), aquest any va comptar amb 22 curses, han participació d'atletes de 32 clubs diferents d'arreu de Catalunya, i els millors atletes de d’atletisme de Lleida.
La lliga d’interclubs comença al gener amb la cursa de l’Oli de Borges Blanques i finalitza el 31 de desembre amb la Sant Silvestre de Lleida.

En la classificació general primer lloc, i per segon any consecutiu a estat per Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès, el segon lloc per Josep Jove, dels Fondistes de Pons, i tercer lloc per Josep Ramon Sanaüja de 100X100 Fondistes Tarrega.
Josep Alconchel dels Fondistes del Solsonès va quedar el 7é de la general i 2on de la seva categoria.
David Alconchel a estat el 3r de la seva categoria.
A la categoria general femenina el primer lloc va ser per Toni Hermoso del club Maratonians del Segre de Balaguer, segona ha estat Aurea Arce del club Atlètic Borges i tercera Elena Segura de l’Estival Park Salou .
Per Clubs el guanyador ha estat C.A.A. Doval Andorra, segon 100X100 Fondistes Tarrega, 3r C.A. Borges i quart els Fondistes del Solsonès, un resultat molt bo, ja que fins ara el club Fondistes del Solsonès quedava dels últims.

XII MITJA MARATO DE TERRASSA


Diumenge 16 de gener, Terrassa va viure la seva festa d’atletisme, disputant la XIIna Mitja Marató de Terrassa, Dins d'aquesta dotzena edició es va disputà el Campionat de Catalunya Absolut i de Veterans, una de les proves mes importants de la Federació Catalana d'Atletisme.
El Club Fondistes del Solsonès va tenir la representació de Josep Alconchel.
La mitja de Terrassa es una de les més exigents i posa a prova la força dels atletes, alternant llargues pujades amb baixades pronunciades.
el seu recorregut es tot per el nucli urbà de la ciutat de Terrassa, els atletes es veuen obligats a fer molts canvis de ritme.
A les 10’00 h. es va donar la sortida als 2.500 atletes de la mitja marató i 800 de la cursa Santi Centelles de 5 km., amb una molt bona temperatura per la pràctica d’aquest esport.
La prova va ser guanyada per l’atleta del FCB Nacho Caceres amb un gran temps i rècord de la prova d’1 hora 3 minuts i 55 segons.
Segon, (un altre any) va entrar Rafael Iglesias amb un temps d’1’4’34 h.
I tercer lloc(3 anys seguits)va entrar Jaume Leiva amb un temps 1’5’39 h.
Josep Alconchel va entrar el 990 de la general amb un temps d’1’39’50 h.
La classificació de dones va ser guanyada per Meritxell Calduch amb un temps d’1 hora 15 minuts i 54 segons, seguida de Mª Carmen Auñon amb un temps de 1’21’26 h. I tercera va entrar Inna Lebedieva amb un temps de 1’22’17 h.
L’últim atleta va fer un temps de 2’25 h.

Pròximes curses
23 de gener Cursa de l’Oli
23 de gener Cursa de Sant Antoni
30 de gener Mitja Marató de Barcelona
Més informació Ribera Esports, http://www.atletisme.com/ i http://www.fondistesolsones.org/