dijous, 13 d’octubre del 2016

Cursa Aeroport-Alguaire

Josep Alconchel, Xavi Alet i Joan Villana

Dimecres  dia 12  d’octubre, es va  disputar la 4a cursa  “Aeroport-Alguaire”, un circuit de 10 km al voltant de l’aeroport d’Alguaire. Josep Alconchel  va ser el representant dels Fondistes del Solsonès.
A les 10h,  es va donar als 151 participants..
Des d’el tret de sortida Xavi Alet es va posar primer, lloc que no va deixar fins a travessar la línia de meta, l’atleta d’Organya amb un temps de  36:45 minuts va ser el guanyador de la cursa.
Segon va entrar Sergi Farre del Tremp Runners amb 36:52 minuts.
I tercer  va ser  Marc Berges del Triatló Prosan amb  37:01 minuts,
Josep Alconchel va entrar al lloc 97 de la general amb un temps de 49:50 minuts.
En dones la guanyadora va ser l’atleta del Tri 4:40 Eva Ledesma amb un temps de 37:05 minuts que representa nou rècord de la prova en categoria femenina, que li va proporcionar un premi en metàl·lic de 150€. Segona va ser Montse Magallon  de l’Inef Lleida  amb 45:24 minuts i en tercer lloc va entrar l’atleta de  l’Ekke  Cristina Alcivar amb   amb un temps de 46:16.
L’últim atleta va fer un temps de 1:13 minuts.