dimarts, 28 de desembre del 2010

28na CURSA DE L’INDIOT A MOLLERUSSA

Sancho Ayala, Marc Aranda I Laia Villaro , podis a la Cursa d l’Indiot.

Diumenge dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve es va disputar a Mollerussa la popular Cursa de l’Indiot, un recorregut totalment urbá i força ràpid.
El fred no va ser cap obstacle per que uns 650 atletes s’aplegaren a la sortida de la popular cursa de l’Indiot , un total de 7 curses en les diferents categories i distàncies, les categories amb més participants van ser les curses de 7’200 km(250) que van córrer els sèniors i veterans d’homes, i la cursa de 5’400 km. (100)que van córrer les categories de dones, i juniors homes (menors de 18 anys), després van córrer els mes menuts.
Amb la participació de 5 atletes del Club Fondistes del Solsonès;
Sancho Ayala, Lluís Villaró, i Josep Alconchel van participar a la cursa llarga de 7’200 km. , Marc Aranda i David Alconchel ho van fer a la cursa de 5’400 km. Laia Villaró va partipar en la cursa de P5, en la que no va tenir cap problema per guanyar.
Sancho Ayala va anar sempre al grup cap davanter, seguint el ritme de l’Ivan Espilez, que ben aviat anaven tots dos sols, L’Ivan a falta de 2 km. va fer un últim canvi i amb un temps de 22’28 minuts i per tercer any consecutiu va entrar guanyador a la cursa de l’Indiot.
Segon va ser Sancho Ayala amb un temps de 22’35 minuts, i tercer va ser Josep Mª Pijuan amb 22’58 minuts.
Lluís Villaró va entrar al lloc 10 de la general amb un temps de 24’10 minuts
Josep Alconchel va entrar al lloc 85 de la general amb un temps de 29’15 .
La cursa de 5’400 km va ser guanyada per Alex Bosch, amb 18’10, segon va ser Sergi Lopez amb 18’15 i tercer Marc Aranda amb 18’18, dels Fondistes del Solsonès, David Alconchel va entrar al lloc 7é de la general amb 19’33.
En dones la guanyadora va ser Rosa Esparchs, amb 19’25, segona va ser Carme Millan amb 20’52 i tercera Judit Batalla amb 21’05.