dimarts, 13 de novembre del 2018

Volta a l’estany d’Ivars 2018

Josep Alconchel entrant en meta

Jordi Trepat   i  Laura Gomez s’imposen  a  la Volta a l’Estany d’Ivars

Diumenge dia 11  de novembre  a les 10’30 h es va disputar la 10na  edició de la volta a l’Estany d’Ivars.
La cursa consta de dos recorreguts, una volta a l’estany de 10 km i un altre de mitja volta de 5 km. La sortida es simultània per les dos curses. Per la cursa  de 5 km el punt de sortida va ser  al pàrquing de l’estany , on prèviament els atletes van ser traslladats amb autocars, i per la cursa de 10 km la sortida va ser al passeig Felip Rodes, davant l’Ajuntament  d’Ivars.
La meta  per les dos curses  estava situada davant l’Ajuntament.
La participació solsonina va ser representada per;  Josep Alconchel, que va competir a la volta complerta.
A la cursa de 10 km van finalitzar uns 400  atletes  i a la cursa de 5 km  260.
La cursa va ser guanyada per tercera vegada per l’atleta del Xafatolls Jordi Trepat, que als primers quilòmetres va imposar un ritme fort i va marxar tot sol fins creuar la meta en solitari, amb un temps de 33:40 minuts.
Segon va ser l’atleta del Runners Balaguer  Antoni Carulla amb un temps de 34:34 minuts. I tercer va entrar l’atleta del Matxucuca  Nil Bacardit  amb un temps de 35:22  minuts es va col·locar al tercer graó del podi.
Josep Alconchel amb 51;11 va entrar al lloc 212 de la general.
En  categoria de dones  la guanyadora va ser  Laura Gomez  del Ferrer Hotels amb un temps  37:27 minuts, seguida de Mireia Sosa  dels Xafatolls  amb un temps de 37:57 minuts i tercera va entrà Gemma Bonjorn del  Track  amb 42:54 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1:23 h.

La cursa de 5 km va ser  guanyada  per Sergi Nunes    en homes amb un temps de 18:12 minuts i per Maria Bertran  en dones amb 22:41 minuts.