diumenge, 8 d’agost del 2010

33a Cursa Popular d’Espluga de Francolí 15 Km. 2010

Miquel Blanchart i Hasna Bahom, guanyen a l’Espluga de Francolí.

Dissabte 31 de juliol a les 7 de la tarda, es va donar la sortida a la 33a edició d’aquesta cursa popular, un circuït de 15 km. Que anava pujant fins el km. 9, i els 6 restants de baixada,. Els a prop de 1.000 atletes inscrits van tenir que suar de valent ja que feia molta calor de sortida, per sort els organitzadors ho tenien previst i van situar avituallaments cada 2‘5 km. Josep Alconchel va ser la representació dels Fondistes del Solsonès
La Cursa va ser guanyada per Miquel Blanchart amb un temps de 49’23 minuts.
En segon lloc va entrar Sergi Enriquez amb 49’34 minuts. I el tercer lloc va ser per Samir Ait amb 49’43 minuts..
Josep Alconchel va entrar al lloc 434 de la general amb un temps 1’14’55 h.
La categoria de dones va ser guanyada per Hassna Bahom amb un temps de 58’34 minuts. Segona va ser Rosa Espachs amb un temps de 1’02’40 h.
I en tercer lloc va entrar Silvia Pedrola amb un temps de 1’05’55 h.
L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 1’56 h.

XVIII Cursa Popular de Bagà

Bagà, fructífer per Xavi Farre, dos curses, dos podis.

Diumenge dia 1 d’agost a les 10 h. es va disputar una nova edició de la cursa popular de Bagà, amb la participació d’uns 150 atletes inscrits, amb sortida i arribada a la Plaça del Raval, un circuit força dur de 8’5 km. els Fondistes del Solsonès van ser representats per Xavi Farre.
Xavi Farre, va tornar de Bagà amb un altre podi, com sempre, va anar amb el grup capdavanter aguantant molt bé tota la pujada, i va aconseguir entrar el 6é de la general i 2on de la seva categoria amb un temps de 31’25 minuts .
La cursa va ser guanyada per Xavier Lòpez amb un temps 29’43 minuts. En segon lloc va entrar Alvaro Rance amb 30’54 I el tercer lloc va ser per Jose Augusto amb 31’05.
La categoria de dones va ser guanyada per Silvia Soler amb un temps de 39’05 minuts. Segona va ser Isabel Guevara amb un temps de 41’34 minuts.
I en tercer lloc va entrar Sara Manzano amb un temps de 43’57 minuts.
L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 1’12 h..