divendres, 20 de març del 2009

SILVIA LEAL, QUARTA AL CAMPIONAT D’EUROPA DE RAQUETES DE NEU.


Thônes, punt i final de la Copa d’Europa de Raquetes de NeuThônes, una petita població de l’Alta Savoia (França), va ser l’escenari de la sisena i darrera prova de la Copa d’Europa de Raquetes de Neu d’enguany. A la vegada, la cursa també va ser el Campionat d’Europa de 2009.

Així doncs, doble al•licient pels nostres representants.

La prova, el 28è Master des Neiges, va desenvolupar-se en un circuit d'11 quilòmetres als voltants de Val Sulens. Un escenari magnífic on els membres de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu van desplegar tot el seu potencial.

Els nostres representants a la cita francesa van ser els següents: Laia Andreu (UE Vic), Mònica Ardid (UE Terrassa SE), Teresa Forn (CE 2x2 Santpedor) i Sílvia Leal (CE Solsonès), en categoria femenina, i Just Sociats (AAEET de Valls),

Xavi Espiña (CE Guissonenc), Pere Aurell (Ass. Esp. Diedre), Francisco Garcia Vilches (UE Terrassa SE), Pere Fàbregues (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Jessed Hernández (Ass. Esp. Diedre), en categoria masculina.
Silvia Leal, dels Fondistes del Solsonès i representant la selecció catalana, va tenir una magnifica actuació, quedant quarta en la seva categoría.

Acaba la temporada hivernal i el 19 d’abril, enceta l’estiu amb la copa catalana de curses de muntanya.

3 era POSICIÓ DE SILVIA LEAL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAQUETES DE MUNTANYA.


El passat diumenge 8 de març se celebrà a l’estació d’esquí de fons de Tuixent-La Vansa (Alt Urgell) el Campionat de Catalunya de Raquetes de neu de l’edició de 2009. Paral•lelament també es va disputar la 3a i última prova de la Copa Catalana d’enguany i la 5a del IV Circuit Català de raquetes de neu de la FEEC.

Tot plegat sota l’organització del Centre Excursionista de Lleida i el suport de la citada estació d’esquí de fons.La quantitat de neu i el bon temps van ajudar a l’èxit en tots els sentits de la prova, un circuit circular que sortia del pla de l’Arp i que pujava fins al pic de la Tossa Pelada.

Un recorregut de 9 quilòmetres i 600 m de desnivell. L’arribada era al pla de l’Arp i es baixava per un dret tallafocs que permetia veure els darrers metres de la prova des de la base de l’estació d’esquí.

Pel que fa a la competició, la cursa fou guanyada per Xavier Espiña (CE Guissonenc), que completava el circuit amb un temps de 55 minuts. La segona posició fou per a Pere Aurell (Ass. Esp. Diedre). Va completar el podi Pere Fàbregues (Centre Muntanyenc Sant Llorenç).
Per la seva banda, en la categoria femenina es va imposar Mònica Ardid (UE Terrassa SE), seguida per Teresa Forn (CE 2x2 Santpedor). Completà les places d’honor Sílvia Leal dels Fondistes del Solsonès (CE Solsonès).
La Sílvia, sortia d’una temporada de recuperació després de tres mesos de malaltia. Va ser la seva primera cursa i va tenir molt bones sensacions. La tercera posició al campionat català es el principi de la seva progressiva recuperació.