dimarts, 4 d’octubre del 2016

24na CURSA DE LA PB DE SANTPEDOR 2016

Sancho Ayala, un nou podi a Santpedor.

Dissabte dia 1 d’octubre a les 18 h. es va donar la sortida  a la 24 ena cursa  Penya Blaugrana de Santpedor, en la qual van prendre la sortida a prop de 300 inscrits,  amb la participació  de Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès.,
Sancho Ayala  va  sortir al cap davant de la cursa fins que es va anant despenjant a partir del km 4.
La cursa va ser guanyada per l’atleta del  CA Oroel-Jaca  Victor Puyuelo  amb un  temps de 32:42, en segon lloc va entrar Radouane Nour  del UCA amb   32:51 minuts.
Tercer va entrar el guanyador de la cursa de la Mercé, l’atleta de l’Avinent Manresa David Martinez  amb 33:02 minuts.
Sancho Ayala va entrar al lloc 9 de la general i  primer de la seva categoria amb un temps de 35:41 minuts.
En dones la guanyadora va ser l’atleta del CA Granollers Laia Andreu amb un temps de 37:36 minuts, Segona va ser la guanyadora de l’any passat  Meritxell Soler de l’ Avinent Manresa, amb un temps de 40:04 minuts.
I tercera va entrar  Carme Tort  del CA Manresa amb un temps de 42:52  minuts.
L’últim atleta ho va fer amb un temps de 1 hora i 25 minuts.