dilluns, 10 d’octubre del 2011

2na CURSA DE MUNTANYA 2.0

Sancho Ayala torna a pujar al podi a la cursa de Pinedes de Castellnou.

Diumenge 09 d’octubre a les 10 h. es va disputar la 2a cursa 2.o a Pinedes de Castellnou, una cursa plenament de muntanya sobre un circuit de 10’800 km, que no deixava espai per la recuperació.

Amb la participació de més de 250 inscrits, entre ells; Sancho Ayala, Josep Alconchel i Pilar Bonache dels Fondistes del Solsonès. La cursa des del seu inici ja va tenir el grup dels homes forts, que al primer km. ja van deixar al darrera als perseguidors. Fins a mitja cursa va marcar el ritme Just Sociats, però a partir d’aquí en Perico Granadero va marxar quan va voler i va deixar als companys de fuga. Granadero es va presentar tot sol a la meta amb un temps de 38’00 minuts, seguit de Just Sociats amb 39’18 minuts, tercer va entrar Otmane Ben Amar amb 39’31. Sancho Ayala va entrar el 4rt de la general i 1r de la seva categoria. amb un temps de 39’36 minuts. Josep Alconchel va fer un temps de 55’58 minuts entrant al lloc 108 de la general i 5é de la categoria. En dones la guanyadora va tornar a repetir, Silvia Sanchez amb un temps de 48’07 minuts, seguida de Iolanda Garcia amb un temps de 51’39 minuts i tercera va ser Ladis Velasco amb un temps de 52’17 minuts. Pilar Bonache va fer un temps d’1’10 h, entrant 2na de la seva categoria.

L’últim atleta va fer un temps d’1’30 h.

Pròximes curses 16 d’octubre Mitja marató de Mollerussa i 7 km. 23 d’octubre Cursa de Manresa 10 km 30 d’octubre Cursa de Pont de Vilomara 10 km