dimarts, 6 de desembre del 2011

14na MITJA MARATO “CIUTAT DE MARATÓ”

Diumenge dia 4 de desembre es va disputar la 14na Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, amb la participació de més de 2.000 inscrits a la línia de sortida dels quals 1.948 atletes van creuar la meta, entre ells va estar l’atleta dels Club Fondistes del Solsonés; Josep Alconchel.
Un recorregut força ràpid el que es van trobat els atletes a Mataró, a part dels 2 últims km. que es feien en pujada.
La cursa va ser guanyada per segon any consecutiu per l’atleta del F.C Barcelona Pol Guillen que va tenir una bonica lluita final amb Amdeslam El Ouahabi, de l’Atlètic Trach, ja que a falta de 3 km anava primer Abdeslam , amb una petita avantatja, però als últims 2 kms en Pol va fer un canvi que el va permetre agafar i avançar al seu company de fuga, entrant guanyador amb un temps d’1’09’47 h. segon va ser en Abdeslam amb un temps d’1’09’56 h i tercer va entrar Jordi Escoriza de l’Adidas Domingo Catalan, amb un temps d’1’10’43 h.
Josep Alconchel va arribar al lloc 935 de la general amb un temps d’1’41’05h.
En categoria de dones la guanyadora va ser Hasna Bahon amb un temps d’1’9’15h. seguida Teresa Pulido amb un temps d’1’20’08 h. i tercera va entrar Meritxell Bonet amb un temps d’1’23’15 h..
L’últim atleta en creuar la meta ho va fer amb un temps de 2 hores i 40 minuts.