Maite Balaguer(1ra dona)
                                                              Lluís(1r) i David(3r)

Sancho Ayala, es torna  imposa al cros de Cardona
Lluís Martí,  David Pijoan i Maite Balaguer, també guanyadors al cros curt.

Diumenge dia 30 de març, es va disputar  el 4t cros de Cardona, sobre un circuit  que combinava asfalt, camins de terra i corriols de bosc, amb sortida i arribada a la Fira de Cardona.
Els 55 atletes participants  podien escollir  dos recorreguts;  el curt de 12 kms  i  el llarg de 18 kms.
Un bon grup d’atletes de Solsona van pendre part en aquest cros; Sancho Ayala i Lluís Massana, van participar al cros llarg,   Lluis Martí, David Pijoan, Javier Gonzalez,  Maite Balaguer, Josep Alconchel, Maria Massana i  Ariadna Perez  que ho van fer  al cros curt.
A les 10h es va donar la sortida als 40 participants  de  la cursa curta  i  5 minuts més tard als  15  de  la cursa llarga.
Sancho Ayala no va tenir cap problema per tornar adjudicar-se el cros de Cardona, des de la sortida  fins passar la meta va anar al cap davant, i amb un temps de 1:12:26 h, va repetir triomf a Cardona.
Segon va ser Cesar Hernandez de Berga, amb un temps de 1:18:00h.
I en tercer lloc va entrar Jaume Marsinyach de Cardona amb un temps de 1:18:09h.
Lluís Massana va entrar al lloc 8 de la general amb un temps de  1:23:12h.
En dones la guanyadora va ser Anna Catlla amb un temps de 2:01:50h.

El més ràpid i guanyador al cros curt va ser Xavier Rodriguez  de Suria amb un temps de 50:35 minuts, segon va ser Lluís Martí de Solsona,  amb un temps de 51:29 minuts i tercer va entrar Joan Mateu  de Cardona amb un temps de 55:08 minuts.
David Pijoan amb un temps de 59:55 minuts va entrar al lloc 10 de la general i 3r de la seva categoria.
Javier Gonzalez  amb un temps de 1:01:28 h. va entrar al lloc 12 de la general.
Josep Alconchel amb un temps de 1:06:16 h. va entrar al lloc 20 de la general.
En dones la guanyadora del cros curt va ser la solsonina Maite Balaguer, amb un temps de 1:05:46 h. Seguida de M. Carmen Delgado de Cardona amb un temps de 1:07:42h, i tercera  va entrar Assumpta Vila també de Cardona amb 1:09:16h.
Maria Massana i Ariadna Perez van entrar al lloc 4 i 5 de la general de dones amb un temps de 1:10:25h

L’últim   atleta va fer un temps de 1:42:00 h.