33è Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès

Josep Alconchel amb Bouychamane 3r classificat

33è  Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès

Ivan Zarco s’imposa a la mitja de Ripoll

Diumenge dia 18  de novembre  es va disputar una nova edició de la mitja marató del Ripollès,  amb la participació de   Josep Alconchel, representant als Fondistes del Solsonès.
A les 10’00 hores es va donar la sortida als més de 475 atletes inscrits, dels quals 465 van creuar la línia de meta.
La cursa va ser guanyada per Ivan Zarco  amb un bonic esprint final amb Samir Ait Bouychamane, amb el mateix temps tots dos,  1’12’30h.
I tercer va entrar Aleix Fabregas amb un temps de 1’12’30h.
Josep Alconchel va entrar al lloc 274 de la general amb un temps de 1’42’19h.
En dones el triomf va ser per Anna Rovira  amb temps de 1’26’33h.
Segona va ser Susana Lopez   amb un temps   1’27’42 h.
I tercera va ser Encarna Nuñez amb 1’30’59 h.

Cal remarcar que a la mitja marató va participar Rafael Murillo de 82 anys,  que va passar per meta amb un temps de 2 h. i 36 minuts, acompanyat en tot moment pel seu fill i els seus nets, FELICITATS!

Proximes curses

25  de novembre  Mitja Marató de Tarragona
25  de novembre  Matagalls-Granollers 41 km Granollers
25  de novembre  Marató  i  10 km de Donosti (San Sebastián)
  2  de desembre Mitja Marató de Mataró
  2  de desembre Cursa de la dona (Balaguer 5 km
  9  de desembre IV duatló del Solsonès.
16  de desembre Pujada a la Seu Vella  10 km  Lleida

89na edició de la Jean Bouin

13.000 atletes a la sortida de la Jean Bouin 2012

Diumenge  18  de novembre a les 9 h.  es va donar la sortida a la 89na  edició   de la Jean Bouin.
Amb la participació de mes de 13.000 inscrits. Entre ells Jaume Creus dels Fondistes del Solsonès, que amb un temps de 50’18 minuts, va  creuar  la meta al lloc 4.885  de la general.

La cursa d’èlit va ser guanyada per Carles Castillejos que va finalitzar els 10 km. amb un temps de 30’09 minuts, seguit de molt a prop per Ilias Fifa(Marroc) amb 30’11h

En dones la guanyador a va ser Marta Dominguez que va finalitzar els 6’635km. Amb un temps de 22’42 minuts, seguida per Leach Jerotich(Kenia) amb 22’45 minuts.

La cursa Open va ser guanyada per Just Sociats amb un temps de 31’14 minuts i en dones la guanyadora va ser Lourdes Gonzalez amb un temps de 35’59 minuts.