dimecres, 23 de novembre del 2016

M4a cursa Solidaria per la Marató de TV3, Artesa de Lleida.ITJA MARATÓ DE LLEIDA

Josep Alconchel
Alexandre Tasies i Gemma Bonjorn, s'imposen a la cursa solidaria.

Diumenge dia 27  de novembre, es va  disputar la 4a cursa  Solidaria  per la Marató de TV3 a Artesa de Lleida,  Josep Alconchel  va ser el representant dels Fondistes del Solsonès.
El fred i el vent no va treure  les ganes de col·laborar als 300 atletes participants a les proves de 5 i 10 km. I a  les 10h,  es va donar la sortida conjunta per tots els atletes.
Alexandre Tasies va tenir que lluitar de valent, ja que els companys d’escapada no li van posar fàcil el triomf final.
Des d’el tret de sortida  tots tres anaven junts pro a les últimes rampes, l’atleta de Linyola va agafar uns metres de avantatge que va saber mantenir fins la línia de meta.
I l’Alexandre Tasies  amb un  temps de  35:06 minuts va ser el guanyador de la cursa.
Segon va entrar F. Javier Cebrian del CA Fraga  amb un bonic esprint final amb Josep Pascual de l’Esport Querol, amb 35:39 minuts i 35:41 minuts respectivament..
Josep Alconchel va entrar al lloc 80 de la general amb un temps de 50:19 minuts.
En dones la guanyadora va ser l’atleta del Track Gemma Bonjorn  amb un temps de 42:20 minuts.
Segona va ser Marta Altisent  del CE Linyola  amb 45:28 minuts i en tercer lloc va entrar l’atleta de Lleida  Maricel Oro  amb  un temps de 48:02.
L’últim atleta va fer un temps de 1:12 minuts.
La prova de 5 km va ser guanyada per Ahmed Hfari  i Isabel Pascual,  amb 16:32 minuts i 22:14 minuts respectivament.

Pròximes Curses

Mes informació a, Iter5.com - atletisme.com-runedia.com

MITJA MARATÓ DE LLEIDA

Sancho Ayala entra 5e a la mitja marató  de Lleida

Diumenge dia  20 de novembre  es va disputar la popular mitja marató de Lleida, i la cursa de 5 km,  amb una participació de 925 atletes arribats  a la mitja i 509  a la cursa dels 5 km.
Sancho Ayala  que va participar a la mitja marató,  va ser el representant del Club Fondistes del Solsonès.
Ricard Pastor dels Xafatolls de Mollerussa, no va donar cap opció als seus rivals dominant la prova de principi al final,  i amb un magnífic temps de 1:07:45 h que representa el seu rècord personal en una mitja!, va entrar primer i guanyador de la mitja de Lleida 2016.
Segon va entrar Xavier Areny del Rios-Running, amb un temps de 1:11:12h.
Tercer va entrar l’atleta de l’Avinent Manresa Sergi Rodriguez amb un temps de 1:13:51h.
Quart va ser Roger Camprubi del CE Rayoteam amb 1:13:57 h.
I al cinquè lloc del podi va ser per  Sancho Ayala amb un temps de 1:14:35 h. Amb aqueta classificació Sancho Ayala es proclama guanyador del circuit de Mitges Maratons de les Terres de Ponent.

En dones va tornar a repetir la guanyadora de l’any passat, l’atleta del Tri-4:40 de Lleida Eva Ledesma  amb un temps de 1:21:33h, segona va entrar Rosamari Carulla del Logiesport-La Guineu, amb un temps de 1:24:03h, i tercera va entrar l’atleta de Viladecans  Miriam Carbonell, amb un temps de 1:28:00h.
                 L’últim atleta ho va fer amb 2:20 h.

La cursa dels 5 km va ser domini del club Lleida UA; per Miquel Garcia  amb un temps de
                 15;51 minuts, i per Yolanda Cebrian  amb 18:38 minuts respectivament.
L’últim atleta ho va fer amb 38:00 minuts