10na CURSA DE LA GUINEU

Josep, Pilar i Sancho  abans de sortir
                                                    Sancho, Ricard i Alexandre al podi

Sancho Ayala segon,  darrera de Ricard Pastor que s’emporta  el triomf a Vilanova de Bellpuig.
Diumenge dia 5 de juny de 2016, es va disputar la  10na Cursa de la Guineu a Vilanova de Bellpuig, es van disputar dos curses de 10 i 5 km, un total de 279 atletes van creuar la meta, 179 als 10 km i 100 als 5 km.
Els Fondistes del Solsonès van tenir la representació de  Sancho Ayala, Pilar Bonache i Josep Alconchel, que van fer la cursa de 10 km.
A les 09’00 h. amb una molt bona temperatura per la pràctica de l’esport, es va donar la sortida conjunta a les dos curses.                                                                                                                                                              La cursa de 5 km era un circuit al voltant del poble, la de 10 km, era sobre un circuit força entretingut per camins de terra i força pla.
La cursa de 10 km va dominada i guanyada per Ricard Pastor del Xafatolls, fent  un temps de 32:13 minuts.                          Sancho Ayala, que va veure que  Ricard portava una marxa més,  va decidir   agafar-lo amb tranquil·litat i amb un temps de 34:29 minuts va entrar segon per davant  d’Alexandre Tàsies del CE Linyola, que va fer 34:49 minuts.                                                                                                                                                    Josep Alconchel va entrar al lloc 99 de la general amb un temps de 48:51 minuts.
La classificació de dones la guanyadora va ser  l’atleta de la Guineu  Rosamari Carulla  amb un temps de 39:21 minuts, segona va ser Sonia Ferrayuoli del CA Montblanc, amb 44:35 minuts i tercera va entrar Marta Altisent  del  CE Linyola amb 45:30 minuts.                                                                                                                                                                                                                                                   Pilar Bonache va entrar al lloc 164 de la general i 2na de la seva categoria amb un temps de 59:45 minuts. L’últim atleta va fer amb un temps d’1’14 h.
La cursa de 5 km va ser guanyada per Sergi Nunes  amb un temps de 17:16 minuts, i per Mari Santfeliu amb 20:20.